تفاوت پیتزا آمریکایی و ایتالیایی در چیست؟

تفاوت پیتزا امریکایی و ایتالیایی

یکی از غذا‌های خوشمزه و پرطرف‌دار در میان مردم، پیتزاست. کمتر کسی است که طعم این فست‌فود را دوست نداشته باشد. به همین دلیل است که با ورود به هر فست‌فودی شاهد تعداد زیادی از انواع مختلف آن هستیم. پیتزا امریکایی و پیتزا ایتالیایی دو نمونه معروف از این غذا‌ها هستند که از مناظر مختلف با هم تفاوت‌هایی را دارند. در این مطلب به معرفی نکاتی در مورد هر یک از این غذا‌ها پرداخته‌ایم.

تفاوت پیتزا ایتالیایی و امریکایی از نظر خمیر

اولین تفاوت، در نوع خمیر این دو پیتزاست. حتما شما هم در زمان سفارش آنلاین پیتزا این تفاوت را احساس کرده‌اید. در واقع نحوه درست‌کردن و طبخ آن‌ها با هم متفاوت بوده و به‌راحتی می‌توان آن‌ها را از هم تشخیص داد. خمیر ایتالیایی در تنور پخته شده و روش تهیه آن روی آتش و به‌صورت کاملا سنتی است، به همین دلیل بوده که لایه این خمیر بسیار نازک است.

بنر سفارش غذا از سرویس اسنپ غذا

در مقابل پیتزای امریکایی دارای خمیری حجیم‌تر است. به جز این موارد، پیتزای ایتالیایی دارای خمیری است که تردتر و نازک‌تر بوده و با استفاده از سبزیجات معطر مانند ریحان، پونه و ادویه‌های مختلف تهیه شده است. در خمیر پیتزای امریکایی طعمی از پنیر و پپرونی هم حس می‌شود.

تفاوت پیتزا ایتالیایی و امریکایی از نظر سس

پیتزا ایتالیایی و امریکایی

این دو مدل پیتزا از نظر سسی که در لایه میانی آن استفاده می‌شود، نیز با هم تفاوت دارند. در پیتزای امریکایی معمولا از نوعی سس کچاپ یا گوجه استفاده می‌شود. در مقابل پیتزای ایتالیایی سسی دارد که با استفاده از سبزیجات، روغن زیتون و ادویه‌های مخصوص تهیه شده است. در مدل‌های مختلف این دو پیتزا، سس می‌تواند متفاوت باشد، اما ترکیب نهایی به همین صورت است. به‌عنوان‌مثال در نوعی از پیتزا ایتالیایی از سس پستو استفاده می‌شود که ترکیب آن سیر، ریحان و روغن زیتون است.

تفاوت پیتزا ایتالیایی و امریکایی از نظر مواد میانی

تفاوت مواد میانی پیتزا ایتالیایی و امریکایی

تفاوت بعدی در این دو مدل پیتزا، از نظر مواد میانی در بین آنهاست. پیتزا امریکایی اغلب برای افرادی که به طعم گوشت، مرغ یا سوسیس علاقه دارند، مناسب‌تر است. اما در مدل ایتالیایی خبری از گوشت‌های مختلف نیست. به جز این در پیتزای امریکایی می‌توانید ترکیبات دیگری مانند استیک و بیکن را هم ببینید. به‌طورکلی مدل ایتالیایی بسیار ساده و در هر نوع آن معمولا یکی از انواع گوشت و پنیر پیتزا به مقدار بسیار کم استفاده می‌شود.

به جز ترکیبات گوشتی در پیتزا امریکایی، از روغن زیتون، فلفل‌دلمه‌ای و … نیز استفاده می‌شود که طعم آن را بی‌نظیر می‌کند.

تفاوت پیتزا ایتالیایی و امریکایی از نظر روش پخت

آخرین تفاوت در مورد این دو مدل پیتزا، روش پختی است که برای آن‌ها در نظر گرفته شده است. مدل امریکایی این پیتزا‌ها را معمولا در انواع فر‌های صنعتی می‌پزند، درصورتی‌که نوع ایتالیایی به‌صورت سنتی و در تنور پخته می‌شود.

پیتزا امریکایی‌های معروف

پیتزا‌های آمریکایی

پیتزا‌های آمریکایی نیز خود به انواع مختلفی تقسیم می‌شوند و دلیل این تقسیم‌بندی برای مواد مختلفی است که در پخت آن‌ها و همچنین ظاهر مختلفی که دارند، استفاده می‌شود:

  • کالیفرنیایی: نوعی از پیتزاست که در دهه ۸۰ میلادی برای اولین‌بار با استفاده از پنیر ریکوتا، فلفل قرمز، خردل و پاته درست شد و پس از آن سوسیس اردک و سالمون دودی نیز به ترکیبات آن اضافه شد.
  • دیپ دیش شیکاگو: نوع دیگری از پیتزای معروف امریکاست که مانند یک کیک است. در واقع نون این پیتزا به‌صورت عادی است، اما مواد موجود روی آن حجم زیادی دارد. در این پیتزا، لایه مواد عبارت‌اند از: نان، پنیر، گوشت، سبزیجات و سس.
  • تین کراست شیکاگو: نوع دیگری از پیتزاست که ترد و مربعی است. طعم این مدل پیتزا تند بوده و دارای مقادیر زیادی گوشت است.
  • دیترویت: این مدل از پیتزای امریکایی ضخامت زیادی داشته و به شکل مربعی است. برای روی آن از سسی به نام مارینارا استفاده شده و خمیر آن نیز در تابه سرخ می‌شود.
  • New England Greek: پیتزای یونانی با خمیری است که در ماهی تابه با روغن زیاد سرخ شده و طلایی و ترد است. در این پیتزا ترکیبی از پنیر فتا، کنگر فرنگی و زیتون کالاماتا را خواهید دید.
  • Thin Crust نیویورک: سال پخت این پیتزا در ۱۹۰۰ بوده و خمیری نازک و ترد دارد. این پیتزا به همراه سس گوجه‌فرنگی سرو می‌شود. میزان پنیر موزارلای موجود در آن نیز بسیار زیاد است.
  • پیتزای سنت لوییس: سنت لوییس نیز نوع دیگری از پیتزای امریکایی است که خمیر آن ترد بوده و دارای پنیری به نام پرول است.
  • پای گوجه‌فرنگی نیوجرسی: نوع دیگری از پیتزای امریکایی است که سس و پنیر در لایه زیری قرار گرفته و طعم غالب آن گوجه‌فرنگی است.

پیتزا ایتالیایی‌های معروف

پیتزا‌های ایتالیایی

پیتزا‌های ایتالیایی نیز خود به انواع مختلفی تقسیم می‌شوند و دلیل این تقسیم‌بندی به دلیل مواد مختلفی است که در پخت آن‌ها و همچنین ظاهر مختلفی که دارند، استفاده می‌شود:

  • مارگاریتا: این مدل از پیتزای ایتالیایی برای گیاهخواران بهترین انتخاب است. در این مدل از گوشت استفاده نشده و ترکیب اصلی آن گوجه‌فرنگی، ریحان، پنیر موزارلا، سس سیر و روغن زیتون است.
  • ناپلی: نوعی از پیتزاست که ترکیبات آن فیله گوساله، پنیر بلوچیز، موزارلا و پروسس به همراه قارچ زیتون و سس سیر است.
  • پپرونی: پرطرف‌دارترین نوع پیتزا ایتالیایی است که ترکیب اصلی آن پپرونی بوده و طعم تندی دارد.
  • چانو: نوع دیگری از پیتزای ایتالیایی است که در آن ترکیبی از استیک و سیر به کار برده شده و لایه‌ای نازک با پنیر و سیر رنده شده وجود دارد.
  • گامبری: این غذای دریایی، ترکیبی از گوشت‌های دریایی است. در این پیتزا شاهد میگو، قارچ و پنیر موزارلا به همراه سس سیر خواهید بود.
  • تاکینو: برای افرادی که علاقه‌مند به طعم بوقلمون هستند، تاکینو بهترین انتخاب است. سینه بوقلمون، گوشتی است که در این مدل پیتزا استفاده می‌شود.
  • ورستل: آخرین مدل معروف در پیتزای ایتالیایی است که ترکیب آن سوسیس، فلفل دلمه و پنیر است.

انتخاب شما کدام است؟ ایتالیایی یا آمریکایی؟

در این مطلب به معرفی دو نمونه از پیتزا‌های معروف پرداختیم و تفاوت آن‌ها را با یکدیگر بیان کردیم. البته شاید هنوز هم از نظر افراد زیادی تفاوت چندانی در طعم نهایی پیتزای ایتالیایی و امریکایی نباشد. شما می‌توانید مدل‌های مختلف این دو پیتزا را در زمان سفارش آنلاین غذا ببینید و سفارش پیتزا دلخواه خود را از طرق سرویس غذای اسنپ ثبت کنید. همچنین اگر تجربه هرکدام از این مدل پیتزا‌ها را دارید، آن را با ما به اشتراک بگذارید.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *