فیلینگ کیک چیست؟ + مراحل انجام آن برای یک کیک خاص

فیلینگ شکلاتی

فیلینگ کیک می‌تواند به‌قدری جذاب باشد که قبل از شکم، چشم‌های شما را سیر کند. واقعیت این است که کیک‌ها از جمله خوراکی‌هایی محسوب می‌شوند که نمی‌توان از آن‌ها چشم پوشی کرد. در انواع مختلف با طعم‌های بی‌نظیر و متفاوتی تولید شده و برای تمام ذائقه‌ها یک خوردنی دوست داشتنی هستند. در این بین تزئینات بین آن‌ها می‌تواند جذابیتی هزار برابر در کیک‌ها ایجاد کند. این جاذبه تمام‌نشدنی است.

 

بنر سفارش غذا از سرویس اسنپ غذا

فیلینگ با تمام جزئیات

عمل پر کردن لایه‌های کیک با مواد مختلف برای خوشمزه‌تر شدن آن را فیلینگ کیک می‌گویند. البته بعضی از افراد تزئین سطح خارجی کیک را نیز فیلینگ می‌نامند که اشتباه است. تزئین سطح خارجی کیک برای زیباتر و البته خوشمزه‌تر شدن را فراستینگ می‌گویند. اما این مطلب به فیلینگ اختصاص یافته است.

تعریف فیلینگ کیک

فیلینگ کیک یک روش برای تزیین کیک است که در آن یک لایه خامه، کرم یا مواد دیگر بین دو لایه کیک پخته یا لابه‌لای لایه‌های متعدد آن قرار می‌دهند تا ظاهر و طعم آن را بهبود بخشند. فیلینگ کیک می‌تواند شامل موادی مانند خامه، کرم ماسکارپونه، کرم خامه، کرم بیسکوئیتی، شکلات، مربا، فندق، مارزیپان، نوتلا، کره بادام‌زمینی، پودر شکر و غیره باشد. این‌کار یک هنر است که البته به مهارت و دانش احتیاج دارد. مهارت ارائه کار و دانش استفاده از مواد اولیه مناسب برای قرار گرفتن در میان لایه‌های متعدد و مختلف کیک.

آلت: فیلینگ بدون برش زدن کیک

روش‌های مختلف فیلینگ کیک

فیلینگ کیک در حالت کلی به دو روش معمول انجام می‌شود؛ روش اول با استفاده از برش زدن کیک است و روش دوم بدون برش زدن کیک انجام خواهد شد که مراحل انجام هر دو روش در ادامه توضیح داده شده‌است:

فیلینگ با برش زدن کیک

اگر انتخاب شما فیلینگ با برش زدن کیک بود، ابتدا سطح رویه را برش زده و کیک را صاف کنید. سپس با درنظرگرفتن ضخامت کیک خود، کیک را به ۲ الی ۳ لایه تقسیم کنید. دقت کنید که هر چه چاقوی شما برای برش کیک تیزتر باشد، می‌توانید کیک را به لایه‌های نازک‌تر و بیشتری برش بزنید. درنهایت لایه‌ها را با مربا، خامه، ژله، نوتلا یا هر پرکننده دیگری می‌توان پر کرده و بر روی یکدیگر قرار دهید.

فیلینگ بدون برش زدن کیک

در این روش کافی است که شما ۲ یا ۳ عدد کیک با ضخامت دلخواه حداقل ۳ سانتی متر و حداکثر ۵ سانتیمتر آماده کنید. سپس سطح رویی آن‌ها را برش بزنید. بعد از صاف شدن سطح کیک، روی کیک‌ها را با مواد موردنظر خود پر کنید. در نهایت لایه‌های کیک را بر روی یکدیگر قرار داده و تزیین کنید.

آلت: فیلینگ کیک وانیلی

 

وسایل و مواد مورد نیاز فیلینگ کیک

 

فیلینگ کیک شاید آسان به‌نظر برسد اما قبل از انجام فیلینگ کیک اصلی، حتماً این‌کار را بر روی یک کیک آزمایشی انجام دهید تا مهارت لازم برای یک فیلینگ بی‌عیب و نقص را کسب کنید. در ادامه مواد و وسایل لازم را به شما معرفی کرده‌ایم.

 

مواد اولیه مقدار مورد نیاز
کیک وانیلی ساده کوچک ۱ عدد
خامه به مقدار لازم
پودر شکر ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری
پنیر ماسکارپونه به مقدار لازم
وانیل نصف قاشق مرباخوری
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
صفحه صاف ثابت یا گردان ۱ عدد
چاقوی تیز دنده‌دار برای برش کیک ۱ عدد
خط‌کش و خلال دندان هر کدام ۱ عدد

 

طرز تهیه فیلینگ کیک ساده وانیلی

در ادامه با یک فیلینگ ساده و کاربردی با شما هستیم. شما می‌توانید از هر ماده پرکننده‌ای برای فیلینگ استفاده کنید اما پیشنهاد ما برای اولین‌بار خامه ساده و پنیر است.

مرحله اول: در مرحله اول از طرز تهیه کیک فیلینگ ساده، ابتدا باید خامه خود را در یک کاسه مناسب بریزید و در مدت زمان ۵ دقیقه خوب هم بزنید.

مرحله دوم: بعد از این مدت زمان پنیر ماسکارپونه و وانیل را به خامه اضافه کنید. مجدداً برای مدت زمان ۱۵ دقیقه الی ۲۰ دقیقه این ترکیب را هم بزنید. بهتر است از هم‌زن برقی استفاده کنید چون خامه شما را منسجم‌تر خواهد کرد.

مرحله سوم: بعد از این مدت زمان خامه شکل گرفته و آماده است. حالا گلاب را به آرامی به این ترکیب اضافه کرده و مجدداً برای مدت زمان ۵ دقیقه تمام مواد را با هم ترکیب کنید. بعد از ترکیب کردن گلاب نوبت پودر شکر است.

مرحله چهارم: پودر شکر را اضافه کنید و حالا تمام مواد را مجدداً به خوبی با هم مخلوط کنید. در این زمان به دلخواه می‌توانید کمی پودر پسته به خامه فیلینگ خود اضافه کنید. برای ترکیب کردن پودر پسته نیاز به هم‌زن برقی نیست، بلکه با یک لیسک می‌توان تمام مواد را به آرامی زیرورو کرد تا با یکدیگر ترکیب و یک‌دست شوند.

مرحله پنجم: بعد از آماده شدن این ترکیب حالا به سراغ کیک بروید. فیلینگ کیک به دو روش انجام می‌شود. روش اول با استفاده از برش کیک و روش دوم بدون استفاده از برش دادن کیک. اگر تصمیم گرفتید که از روش اول استفاده کنید و کیک خود را برش بزنید ابتدا باید از سرد شدن کامل کیک خود مطمئن شوید.

مرحله ششم: بعد از آن سطح رویی و گنبدی شکل کیک را با استفاده از یک کارد بزرگ و تیز برش داده و جدا کنید. این کار سبب می‌شود تا سطح رویی کیک شما کاملاً صاف و یک‌دست باشد.

مرحله هفتم: در مرحله بعد کیک خود را برش بزنید و از قسمت ارتفاع و ضخامت به چند لایه مساوی تقسیم کنید. برای این کار از خط کش و خلال دندان کمک بگیرید. حتماً باید چاقوی شما دندانه‌دار و تیز باشد تا کیک بدون هیچ مشکلی به راحتی برش داده شود.

مرحله هشتم: بعد از برش دادن کیک در ادامه مراحل فیلینگ، حالا با استفاده از یک لیسک لایه‌های خامه را بر روی سطح داخلی کیک پخش کنید. برای انجام بهتر این کار باید کیک را بر روی یک پایه ثابت یا گردان قرار دهید. در نهایت اگر تمایل داشتید می توانید سطح خارجی را نیز با فراستینگ خامه، ژله یا مربا تزئین و پر کنید و با تکه‌های میوه و مغزها زیباتر کنید.

مرحله نهم: اما اگر تصمیم گرفتید که بدون برش زدن، فیلینگ کیک خود را انجام دهید باید به تعداد دلخواه کیک‌هایی با ارتفاع حداکثری ۵ سانتیمتر آماده کنید.

مرحله دهم: بعد از آن سطح رویی و گنبدی شکل کیک‌ها را برش بزنید. حالا لایه‌ها را با استفاده از لیسک و خامه‌ای که آماده کرده‌اید پر کنید. در نهایت می‌توانید سطح روی کیک و اطراف بدنه آن را مجدداً با فراستینگ ژله، مربا یا خامه پوشانده و با قطعات میوه و مغزها تزئین کنید. در انتها حتماً کیک را برای ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شده و خود را بگیرد.

آلت: فیلینگ کیک شکلاتی

نکات طلایی و مهم برای یک فیلینگ کیک بی‌عیب و نقص

در این قسمت چند نکته طلایی برای یک فیلینگ بی‌نظیر و حرفه‌ای را برای شما شرح خواهیم داد.

  • نکته اول اینکه در زمان برش کیک حتماً چاقوی خود را با زاویه ۹۰ درجه در دست بگیرید.
  • دقت کنید! برش کیک مهارت زیادی می‌خواهد. پس در گام اول بهتر است که از برش زدن صرف‌نظر کنید و تعداد کیک‌های بیشتری را تهیه کنید. حالا با پر کردن لایه‌ها و قرار دادن آن‌ها بر روی یکدیگر، فیلینگ شما راحت‌تر انجام خواهد شد.
  • اما اگر تصمیم گرفتید فیلینگ با برش کیک انجام شود، نباید ضخامت کیک‌ها بیشتر از ۵ سانتی متر باشد.
  • میزان خامه‌ای که بین لایه‌ها قرار می‌گیرد باید به ‌اندازه باشد. اگر از خامه زیاد استفاده کنید کیک را سنگین می‌کنید و باعث می‌شود که خامه به واسطه گرما آب شود و کیک شما را خراب کند.
  • بعد از انجام فیلینگ و فراستینگ یا خامه‌کشی درونی و بیرونی لایه‌ها و سطح کیک، حالا تا زمان سرو نهایی، آن را در یخچال نگه دارید تا کیک سفت شود و خامه‌ها خود را بگیرند.
  • اگر تصمیم شما بر استفاده از میوه برای تزئین کیک بود، توصیه می‌کنیم که از میوه‌های آب‌پز یا کنسروی استفاده کنید. چون میوه‌های تازه بعد از قرار گرفتن در دمای اتاق سریع فاسد می‌شوند.
  • از جمله طعم‌دهنده‌ها و تزئین‌کننده‌ها برای کیک، ژله و مربا است که در کنار خامه می‌تواند ظاهر زیبا و طعم جذاب و بی‌نظیری را به کیک شما بدهد.
  • و نکته آخر اینکه از خامه صبحانه برای فیلینگ کیک استفاده نکنید. برای این‌کار خامه شما، حتماً باید یک خامه کاملا فرم گرفته باشد.

 

فیلینگ کیک برای حرفه‌ای‌ها

انجام فیلینگ برای سطح داخلی و لایه‌های میانی کیک زحمت زیادی ندارد. اما همان‌طور که متوجه شدید، باید مهارت کافی داشته باشید. ما در این مطلب سعی کردیم تا به زبان ساده فیلینگ را برای شما توضیح دهیم. در هر حال اگر تصمیم گرفتید در خانه کیک تهیه کنید و مراحل فیلینگ و فراستینگ آن را خودتان انجام دهید، برای تهیه تمام مواد اولیه کیک یا فیلینگ و فراستینگ نهایی، سرویس سوپرمارکت اسنپ در کنار شما خواهد بود.

 

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *