خانه
نوشیدنی‌ها
طرز تهیه انواع قهوه با دستگاه اسپرسو ساز + ترفندهای مهم
خانه و زندگی نوشیدنی‌ها

طرز تهیه انواع قهوه با دستگاه اسپرسو ساز + ترفندهای مهم

۱۳ مرداد ۱۴۰۴
0 دیدگاه

قهوه همیشه یکی از محبوب‌ترین‌ نوشیدنی‌ها بوده و در سال‌های اخیر، محبوب‌تر هم شده است. خیلی‌ها بدون نوشیدن یک فنجان قهوه خوشمزه، روزشان شروع نمی‌شود و حالا این نوشیدنی به یکی از بخش‌های جدانشدنی از سبک زندگی روزانه بسیاری از افراد تبدیل شده است. با محبوب‌شدن بیشتر و بیشتر قهوه، استفاده از اسپرسوساز خانگی هم زیادتر از قبل شده و اگر شما هم در دسته قهوه‌دوستان قرار دارید، لازم است که طرز کار با آن را خوب یاد بگیرید. با یادگرفتن طرز تهیه قهوه با دستگاه اسپرسوساز می‌توانید انواع قهوه‌ خوشمزه از اسپرسو تا لاته و موکا را خودتان در منزل آماده کنید. در این مطلب، تمام نکات لازم برای حرفه‌ای‌شدن در این زمینه را با شما در میان می‌گذاریم و راه‌ورسم آسان و به‌صرفه خرید وسایل و لوازم آماده‌کردن قهوه مانند دستگاه اسپرسوساز را هم به شما معرفی می‌کنیم.

چرا یادگیری طرز تهیه قهوه با اسپرسو ساز مهم است؟

Person using a home espresso machine to brew coffee into a glass cup.

اگر طرز تهیه انواع قهوه با دستگاه اسپرسو را بلد باشید، هم برای آماده‌کردن قهوه خوشمزه روزانه خودکفا می‌شوید و هم یک مهارت جذاب و کاربردی یاد می‌گیرید. بدون نیاز به صرف وقت و هزینه، انواع قهوه بر پایه اسپرسو را خودتان درست می‌کنید:

  • اسپرسو: عصاره غلیظ قهوه که پایه بسیاری از نوشیدنی‌ها است.
  • لاته ماکیاتو: شیر بخار داده‌شده که روی آن اسپرسو ریخته می‌شود.
  • لاته: اسپرسو با مقدار بیشتری شیر بخار داده‌شده، ملایم و خامه‌ای.
  • کاپوچینو: اسپرسو به‌همراه شیر بخار داده‌شده و فوم شیر.
  • آمریکانو: ترکیب اسپرسو با آب داغ برای طعمی ملایم‌تر.
  • ماکیاتو: اسپرسو با کمی کف شیر روی آن.

مزایای استفاده از دستگاه اسپرسوساز در خانه فراوان است. با وجود آن هم نوشیدنی‌های متنوع آماده و هم در هزینه‌ها صرفه‌جویی می‌کنید. ضمن اینکه لذت تجربه باریستاشدن و آماده‌کردن قهوه را به‌دست می‌آورید و کنترل کاملی روی طعم و کیفیت قهوه دلخواهتان دارید. اگر مهمان داشته باشید هم با همان قهوه‌ای از او پذیرایی می‌کنید که دلتان می‌خواهد و کیفیت بالا و طعمی مطلوب دارد.

آشنایی کامل با دستگاه اسپرسوساز

Dual espresso shots pouring into glass cups from a stainless steel espresso machine.

برای اینکه از سازوکار درست‌کردن قهوه با اسپرسوساز سر دربیاورید، بهتر است که بدانید با چه دستگاهی روبه‌رو هستید. در واقع، لازم است که از طرز کار و اجزای آن کاملاً باخبر باشید. این شناخت دید بهتری برای آماده‌سازی انواع قهوه در اختیارتان قرار می‌دهد. در ادامه، با این دستگاه کاربردی آشنایی دقیق‌تری پیدا می‌کنید که در مسیر آماده‌کردن قهوه، حسابی کمکتان می‌کند.

اجزای اصلی اسپرسوساز

 برای رسیدن به یک شات اسپرسوی خوب و باکیفیت، اجزای آن را خوب بشناسید. بخش‌های مختلف این دستگاه شامل موارد زیر هستند:

  • مخزن آب: محل نگهداری آب سرد برای استفاده در استخراج شات.
  • کنترل پنل یا دکمه‌ها: برای تنظیم زمان، دما، مقدار شات و عملکرد بخار.
  • بویلر(Boiler):محفظه‌ای برای گرم‌کردن و نگه‌داشتن آب داغ با فشار لازم برای استخراج اسپرسو.
  • نازل بخار (Steam Wand): برای تولید بخار و فوم شیر در نوشیدنی‌هایی مانند لاته و کاپوچینو.
  • پمپ (Pump): برای ایجاد فشار (۹ بار) جهت عبور آب داغ از میان قهوه.
  • هد گروپ (Group Head):قسمتی که پرتافیلتر به آن متصل شده و آب از راه آن به پودر قهوه منتقل می‌شود.
  • پرتافیلتر (Portafilter): دسته‌ای فلزی با سبد فیلتر که پودر قهوه در آن فشرده و به هد گروپ دستگاه متصل می‌شود.

انواع اسپرسوساز (نیمه‌اتوماتیک، اتوماتیک، سوپر اتوماتیک)

Breville espresso machine brewing two shots into glass mugs on a kitchen counter.

انواع مختلفی از دستگاه‌های اسپرسوساز در بازار موجودند. باید ببینید که کدام مورد با سلیقه، بودجه و نیاز شما هماهنگی بیشتری دارند. به‌طور کلی، این دستگاه‌ها به سه دسته نیمه‌اتوماتیک، اتوماتیک و سوپراتوماتیک تقسیم‌بندی می‌شوند. نگاهی به جدول زیر، شما را بیشتر با آن‌ها آشنا می‌کند. طرز تهیه قهوه با دستگاه اسپرسوساز را هم که بدانید، هر روز از آماده‌کردن فنجان قهوه دلخواهتان لذت می‌برید.

ویژگی‌ها نیمه‌ اتوماتیک اتوماتیک سوپر اتوماتیک
سطح کنترل کاربر بالا (کاربر آسیاب و عصاره‌گیری را تنظیم می‌کند) متوسط (عصاره‌گیری خودکار است) بسیار کم (همه‌چیز خودکار است)
سهولت استفاده نیاز به مهارت دارد نسبتاً آسان بسیار آسان
کیفیت نوشیدنی بسته به مهارت کاربر یکنواخت و قابل قبول معمولاً یکنواخت ولی با شخصی‌سازی کمتر
مناسب برای علاقه‌مندان جدی قهوه (قهوه‌دوست‌ها، باریستاها) کاربران خانگی با تجربه کم کسانی که راحتی را به تخصص ترجیح می‌دهند
قیمت متوسط تا بالا متوسط بالا

انتخاب دانه قهوه مناسب برای اسپرسوساز

یکی از مهم‌ترین بخش‌های آماده‌کردن یک شات اسپرسوی خوش‌طعم و عطر، انتخاب مناسب‌ترین پودر قهوه برای دستگاه اسپرسو ساز است. برای اینکه به نتیجه دلخواه برسید، باید انواع دانه‌ها را به‌خوبی بشناسید تا پودر مناسبی برای آماده‌سازی قهوه انتخاب کنید.

ویژگی عربیکا روبوستا
طعم ملایم، متعادل، با طعم میوه‌ای یا شکلاتی قوی‌تر، تلخ‌تر و خاکی‌تر
میزان کافئین کمتر بیشتر
کرما (کف طلایی روی قهوه) سبک‌تر بیشتر و پایدارتر
قیمت گران‌تر ارزان‌تر
مناسب برای اسپرسو؟ بسیار مناسب برای اسپرسو با طعم خاص مناسب برای اسپرسوی قوی و کرمای زیاد

طرز تهیه اسپرسو حرفه‌ای با دستگاه

اگر راه و روش آماده‌کردن یک شات اسپرسو را یاد بگیرید، هر روز می‌توانید قهوه دلخواهتان را سریع و بی‌معطلی نوش‌جان کنید. مراحل کار اصلاً سخت نیست و فقط به کمی دقت و توجه نیاز دارد. در ادامه، تمام گام‌های لازم برای آشنایی با طرز تهیه قهوه با دستگاه اسپرسوساز را می‌خوانید.

مرحله اول: آسیاب و وزن‌کشی قهوه

در قدم اول باید حواستان به استفاده از دانه قهوه تازه برشته‌شده باشد و قبل از عصاره‌گیری، آن را آسیاب کنید. به این نکات دقت داشته باشید:

  • برای اسپرسو، آسیاب باید ریز (حالتی بین شن نرم و آرد) باشد.
  • برای یک شات اسپرسو از ۷ تا ۹ گرم و برای دبل‌شات از ۱۴ تا ۱۸ گرم قهوه استفاده کنید.

مرحله دوم: تمپرینگ صحیح

حتماً حواستان به توزیع یکنواخت قهوه باشد و پودر آن را در پرتافیلتر به‌طور یک‌دست پخش کنید. در گام بعدی هم:

  • با تمپر قهوه، فشار ثابت و عمودی به‌وجود بیاورید.
  • سطح قهوه بعد از تمپر باید صاف و هم‌سطح لبه سبد باشد.

مرحله سوم: عصاره‌گیری اصولی با زمان و فشار مناسب

پیش از شروع عصاره‌گیری، اجازه دهید که آب داغ به‌مدت چند ثانیه از دستگاه عبور کند و هد گروپ گرم شود و بدانید که:

  • مدت زمان ایدئال برای استخراج اسپرسو، ۲۵ تا ۳۰ ثانیه است.
  • نسبت معمول و رایج آب به قهوه برای اسپرسو هم ۱ به ۲ است (مثلاً از ۱۵ گرم قهوه، ۳۰ گرم نوشیدنی به‌دست می‌آید).
  • خروجی قهوه باید غلیظ، قهوه‌ای طلایی و با کرمای یکنواخت و یک‌دست باشد.

آموزش تهیه انواع قهوه با دستگاه اسپرسو ساز

Black Breville espresso machine with built-in grinder on a wooden kitchen counter.

اگر طرز تهیه انواع محبوب قهوه اسپرسو را بدانید، می‌توانید در خانه هر کدام را که دوست دارید، امتحان کنید. دست‌تان برای آماده‌سازی قهوه‌های متنوع باز خواهد بود و از فرایند آن حسابی لذت خواهید برد. اگر آنچنان هنوز با دنیای قهوه‌ آشنا نباشید هم یکی‌یکی، هر کدام را آماده می‌کنید و متوجه می‌شوید که طعم و عطر کدام را بیشتر از همه دوست دارید. در ادامه، طرز تهیه انواع قهوه با دستگاه اسپرسوساز را می‌خوانید.

طرز تهیه لاته

لاته نوشیدنی شیرین و ملایمی است که بر پایه اسپرسو و با شیر بخار داده‌شده آماده می‌شود. طرز تهیه لاته آسان است. برای آماده‌کردن ۱ شات اسپرسو ۳۰ میلی‌لیتری یا دبل شات ۶۰ میلی‌لیتری با حدود ۲۰۰ تا ۲۵۰ میلی‌لیتر شیر بخارداده شده و فوم شیر نازکی در حدود نیم تا یک سانتی‌متر باید:

  • شیر را بخار دهید تا گرم و کمی فومی شود (دمای ایدئال ۶۵ سانتی‌گراد)؛
  • شیر را به آرامی به اسپرسو اضافه کنید؛
  • روی آن را با لاته آرت تزیین کنید.

طرز تهیه کاپوچینو

کاپوچینو هم نوشیدنی دیگری بر پایه اسپرسو است که نسبت اسپرسو، شیر و فوم شیر در آن مساوی است. برای تهیه یک شات اسپرسوی ۳۰ میلی‌لیتری با ۶۰ میلی‌لیتر شیر بخار داده‌شده و فوم ضخیم ۶۰ میلی‌لیتری باید:

  • شیر را با بخار تا دمای ۶۵ سانتی‌گراد، گرم و فوم‌دار کنید؛
  • شیر و فوم را به‌طور لایه‌لایه، روی اسپرسو بریزید (اول شیر و بعد فوم)؛
  • با پودر دارچین یا کاکائو، روی قهوه را تزیین کنید.

طرز تهیه کاپوچینو هم آسان است و با آماده‌کردن آن، یکی از خوشمزه‌ترین نوشیدنی‌ها بر پایه اسپرسو را میل می‌کنید.

طرز تهیه آمریکانو

قهوه آمریکانو اسپرسوی رقیق‌شده با آب داغ است. برای درست‌کردن آن به یک یا دو شات اسپرسو و ۹۰ تا ۱۲۰ میلی‌لیتر آب داغ نیاز دارید. مراحل طرز تهیه آمریکانو به این شرح هستند:

  • آب داغ را به اسپرسو اضافه کنید؛
  • نوشیدنی با طعم ملایم و رقیق آماده است.

طرز تهیه ماکیاتو

این نوشیدنی هم اسپرسو با کمی فوم شیر است. برای آماده‌کردن آن هم به یک شات اسپرسو و یک تا دو قاشق غذاخوری فوم شیر است. طرز تهیه ماکیاتو سخت نیست و باید:

  • اسپرسو را در فنجان بریزید؛
  • با قاشق، کمی فوم شیر روی اسپرسو بریزید.

طرز تهیه موکا

موکا ترکیبی از اسپرسو، شکلات و شیر است. برای درست‌کردن آن به یک شات اسپرسو، یک تا دو قاشق غذاخوری پودر شکلات و حدود ۲۰۰ میلی‌لیتر شیر بخار داده‌شده نیاز دارید. خامه یا فوم شیر هم برای تزیین آن استفاده می‌شود. طرز تهیه موکا هم از این قرار است:

  • شکلات را ته لیوان بریزید؛
  • اسپرسو را روی آن بریزید و خوب مخلوط کنید؛
  • شیر بخار داده‌شده را اضافه کنید و روی آن خامه یا فوم بریزید؛
  • روی نوشیدنی را با پودر کاکائو یا شکلات رنده‌شده تزیین کنید.

طرز تهیه ریسترتو

این قهوه غلیظ‌تر از اسپرسو است و مقدار قهوه موجود در آن، به‌اندازه اسپرسو و آب خروجی‌اش، نصف اسپرسو است. طرز تهیه ریسترتو ساده است:

  • روش کار شبیه تهیه اسپرسو است، اما عصاره‌گیری باید در عرض ۱۵ تا ۲۰ ثانیه انجام شود.
  • نوشیدنی غلیظ‌تر اسپرسو است و عطر بیشتری نسبت به آن دارد.

طرز تهیه فلت وایت

فلت وایت نوعی نوشیدنی استرالیایی است که بر پایه اسپرسو و با شیر فوم کم درست می‌شود. برای رسیدن به یک دبل شات ۶۰ میلی‌لیتری با حدود ۱۵۰ میلی‌لیتر شیر بخار داده‌شده و اندکی فوم باید طرز تهیه فلت وایت را بدانید:

  • دبل شات اسپرسو تهیه کنید؛
  • شیر را بخار دهید تا بافتی یک‌دست پیدا کند؛
  • شیر را به‌طور مستقیم روی اسپرسو بریزید.

انتخاب قهوه متناسب با ذائقه شما

برای اینکه قهوه اسپرسو دلخواه و خوشمزه‌ای آماده کنید، به‌سراغ قهوه‌ای بروید که با ذائقه و سلیقه شما در هماهنگی کامل است. نگاهی به جدول زیر می‌تواند شما را در مسیر رسیدن به بهترین گزینه، راهنمایی کند.

نوشیدنی طعم میزان شیر شدت کافئین مناسب برای
اسپرسو تلخ و قوی ندارد زیاد عاشقان طعم اصیل قهوه
لاته نرم و شیرین زیاد متوسط مصرف روزانه و سبک
ریسترتو غلیظ و متراکم ندارد کمتر از اسپرسو طعم قوی در حجم کم
موکا شیرین و شکلاتی زیاد کم تا متوسط علاقه‌مندان طعم شیرین

 ست ابزار باریستای خانگی برای تهیه قهوه حرفه‌ای

Person holding a glass of espresso next to a tablet on a desk.

در کنار یادگیری طرز تهیه قهوه با دستگاه اسپرسوساز باید با تمام وسایل کاربردی و لازم در مسیر آماده‌سازی آن هم آشنا باشید. در این صورت، مثل یک حرفه‌ای، قهوه‌های خوشمزه و خوش‌عطری آماده می‌کنید که در کافه‌ها هم یافت نمی‌شوند. ست ابزار باریستای خانگی شامل موارد زیر می‌شود:

  • پیچر شیر استیل: پارچ مخصوص بخاردهی و فوم‌سازی شیر.
  • دماسنج دیجیتال شیر: برای کنترل دقیق دمای شیر بخار داده‌شده.
  • تمپر حرفه‌ای: برای فشرده‌سازی یکنواخت و دقیق پودر قهوه در پرتافیلتر.
  • برس تمیزکاری: برای پاک‌سازی هد گروپ، پرتافیلتر و قطعات دستگاه پس از استفاده.
  • نیدل پخش قهوه: ابزاری با سوزن‌های ریز برای توزیع یکنواخت پودر قهوه در پرتافیلتر.
  • مت تمپر: زیرانداز سیلیکونی برای قراردادن پرتافیلتر هنگام تمپر کردن و محافظت از سطح کار و دستگاه.

خطاهای رایج در تهیه قهوه با اسپرسوساز و راه‌حل آن‌ها

KitchenAid espresso machine with glass cup on drip tray against coffee swirl background.

Ask ChatGPT

اگر قبل از ورود به دنیای باریستاهای خانگی، با خطاهای رایج آماده‌سازی قهوه هم آشنا باشید، کمتر احتمال دارد که در دام اشتباهات معمول آدم‌های دیگر گرفتار شوید. مثلاً نگاهی به جدول داشته باشید و ببینید که چه اشتباهاتی از بیشتر افراد سر می‌زند و شما اسیر آن‌ها نشوید:

ویژگی عربیکا روبوستا
طعم ملایم، متعادل، با طعم میوه‌ای یا شکلاتی قوی‌تر، تلخ‌تر و خاکی‌تر
میزان کافئین کمتر بیشتر
کرما (کف طلایی روی قهوه) سبک‌تر بیشتر و پایدارتر
قیمت گران‌تر ارزان‌تر
مناسب برای اسپرسو؟ بسیار مناسب برای اسپرسو با طعم خاص مناسب برای اسپرسوی قوی و کرمای زیاد

ترفندهای کافه‌ای برای لاته آرت و تزیین حرفه‌ای قهوه

برای آماده‌سازی قهوه با لاته آرت و تزیینات حرفه‌ای، باید چند نکته را درباره آماده‌سازی شیر با بافت مناسب بدانید. ضمناً لازم است که کشیدن طرح قلب، برگ و… را هم یاد بگیرید و حواستان به نکاتی درباره کار با پیچر باشد.

آماده‌سازی شیر با بافت مناسب (میکروفوم)

برای اینکه فومی با بافت مناسب و حرفه‌ای آماده کنید، باید:

  • شیر پرچرب سرد (ترجیحاً سه درصد چربی) را داخل پیچر بریزید (تا زیر شیار دهانه).
  • با نازل بخار، شیر را تا حدود۶۰ سانتی‌گرادبخار دهید تا فوم ابریشمی و براقی ایجاد شود (نه زیاد کف‌دار و نه خیلی آبکی).
  • حباب‌های درشت را با ضربه‌زدن پیچر روی میز از بین ببرید.
  • شیر باید بافت «میکروفوم» داشته باشد، یعنی خیلی مخملی و نرم.

آموزش لاته آرت قلب

Step-by-step latte art being poured into a cup of coffee with milk froth.

کشیدن طرح‌های زیبا مانند قلب روی قهوه، نشان می‌دهد که حسابی ذوق و شوق این کار را دارید و البته حرفه‌ای هستید. برای کشیدن آرت قلب باید:

  • اسپرسو را در فنجان بریزید (دبل‌شات برای نتایج بهتر).
  • پیچر را نزدیک سطح قهوه نگه‌دارید و شیر را به‌آرامی، در مرکز فنجان بریزید.
  • وقتی نقطه‌ای سفید روی قهوه ظاهر شد، جریان شیر را افزایش دهید.
  • در اواخر ریختن، پیچر را به عقب بکشید و با یک حرکت سریع به جلو، طرح قلب را کامل کنید.

در عکس بالا، آموزش تصویری قهوه با اسپرسوساز و کشیدن لاته آرت را می‌بینید.

آموزش لاته آرت برگ

یکی از طرح‌های جذابی که می‌توانید به‌عنوان آرت روی نوشیدنی خود حک کنید، طرح برگ است. برای این کار هم باید:

  • مانند حالت قلب شروع کنید، اما شیر را به‌صورت حرکات زیگزاگ سریع، در مرکز فنجان بریزید.
  • هم‌زمان پیچر را آرام به عقب بکشید.
  • در پایان، با یک حرکت صاف و مستقیم، از میان برگ عبور کنید و به طرح شکل دهید.

تزیین با پودر کاکائو یا دارچین

گزینه دیگری که برای تزیین قهوه در اختیار دارید، استفاده از پودر کاکائو یا دارچین است. برای این مدل از تزیینات هم باید:

  • روی فوم شیر الگو یا شابلون قرار دهید (قلب، برگ، ستاره و …)؛
  • کمی پودر کاکائو، دارچین یا شکلات روی شابلون بریزید؛
  • با برداشتن شابلون، طرحی دقیق و زیبا روی نوشیدنی خواهید داشت.

نکات مهم هنگام کار با پیچر معمولی

یادتان باشد که نیازی به پیچر گران‌قیمت نیست. مهم‌ترین نکته این است که بتوانید با پیچر معمولی جریان شیر را کنترل و ارتفاع مناسبی را در زمان ریختن آن تنظیم کنید. تمرین، کلید موفقیت است. با تکرار زیاد، دست‌تان به بافت شیر و حرکت پیچر عادت می‌کند.

معرفی بهترین برندهای اسپرسوساز خانگی

DeLonghi espresso machine displayed against a split white and orange background.

برندهای مختلفی از دستگاه‌های اسپرسوساز خانگی در بازار موجود هستند. برای خرید قسطی اسپرسوساز باید با بهترین برندها آشنا باشید و بعد به‌سراغ انتخاب نهایی بروید. در ادامه، تعدادی از مشهورترین گزینه‌های موجود در بازار ایران را برای انتخاب به شما معرفی می‌کنیم.

اسپرسوساز دلونگی

یکی از بهترین دستگاه‌های موجود در بازار، اسپرسوساز دلونگی است که طرفداران زیادی هم دارد. این مورد برای درست‌کردن اسپرسوی ساده مناسب است و مدل‌های مختلفی با قیمت‌های مناسب از آن در بازار عرضه می‌شوند. یکی از ایراداتی که به برخی از مدل‌های این دستگاه وارد است، نداشتن آسیاب است. گزینه‌ای که در میان مدل‌های دلونگی توصیه می‌شود، اسپرسوساز EC155 است.

اسپرسوساز نوا

برای خرید یک دستگاه خانگی خوب می‌توانید به‌سراغ اسپرسوساز نوا هم بروید. فشار بالای این دستگاه از نقاط قوت آن است. مدل‌های مختلفی از نوا در بازار موجود است که مدل نوا ۱۵۸ از بهترین‌های آن به‌شمار می‌رود. برای تهیه لاته و کاپوچینو، نیم‌نگاهی به خرید از میان مدل‌های اسپرسوساز نوا داشته باشید. البته یادتان باشد که مخزن برخی از مدل‌های آن کمی کوچک است.

اسپرسوساز مباشی

دستگاه اسپرسوساز مباشی هم از بهترین‌های بازار است و خرید مدل ECM2023 آن توصیه می‌شود. مباشی برای کسانی مناسب است که زیاد قهوه می‌نوشند و طراحی مدل‌های مختلف آن هم بسیار زیباست. البته دقت کنید که بعضی از مدل‌های آن کمی سنگین هستند. امکان خرید اسپرسوساز اقساطی بدون چک در فروشگاه اسنپ وجود دارد و اگر به‌دنبال خرید یکی از مدل‌های مباشی هستید، حتماً به آنجا سری بزنید.

راهنمای خرید قسطی اسپرسوساز با اسنپ‌پی

برای خرید اقساطی اسپرسو ساز می‌توانید از خدمات اعتباری اسنپ استفاده کنید. کافی است، عضو سرویس اعتباری اسنپ پی شوید تا با مبلغی که به‌عنوان اعتبار به شما تعلق می‌گیرد، به‌راحتی وارد فروشگاه اسنپ شوید و گزینه دلخواهتان را پیدا و خریداری کنید. روند کار و مراحل آن بسیار ساده است و در عرض چند دقیقه انجام می‌شود.

چرا خرید قسطی به‌صرفه‌تر است؟

خرید قسطی با اسنپ پی مزایای فراوانی دارد. این روش خرید قسطی اسپرسو ساز با تمام روش‌های مشابه متفاوت است و امکاناتی در اختیارتان قرار می‌دهد که تجربه خریدتان را جذاب و دوست‌داشتنی می‌کند. از مزایای آن باید به موارد زیر اشاره کنیم:

  • امکان انتخاب از میان محصولات متنوع؛
  • خرید قسطی با بازپرداخت در ۴ نوبت؛
  • بی‌نیازی از ضامن و چک و سفته؛
  • پرداخت بدون سود و کارمزد.

شرایط ثبت‌نام و مراحل خرید قسطی اسپرسو ساز

DeLonghi espresso machine with grinder brewing coffee, surrounded by various coffee drinks and beans.

برای خرید قسطی اسپرسو ساز از فروشگاه اسنپ باید پیش از هرچیز، در بخش اعتباری اسنپ ثبت‌نام کنید. به این بخش از سامانه وارد شوید و با واردکردن اطلاعات هویتی ساده خود، به یکی از کاربران آن تبدیل شوید. موجودی اعتباری که به شما تعلق می‌گیرد و سقف آن ۱۰ میلیون تومان است هم بررسی کنید و با درنظرگرفتن آن، وارد فرایند خرید شوید:

  • به فروشگاه اسنپ بروید و در بخش لوازم خانگی، اسپرسوساز را جست‌وجو کنید؛
  • مدل‌های مختلف دستگاه اسپرسوساز را ببینید و آن‌ها را با هم مقایسه کنید؛
  • گزینه دلخواهتان را به سبد خرید خود اضافه و اطلاعات لازم را وارد کنید؛
  • در بخش پرداخت هزینه، گزینه پرداخت با اعتباری اسنپ را انتخاب کنید؛
  • قسط اول را در همان زمان خرید و باقی را در ۳ قسط دیگر بپردازید.

منتظر باشید تا پیک اسنپ، دستگاه را به‌نشانی واردشده از سوی شما در زمانی که تعیین کرده‌اید، به دست‌تان برساند.

نوبت شماست!

اگر طرز تهیه قهوه با دستگاه اسپرسوساز را بلد باشید، خیلی ساده و آسان می‌توانید در خانه نوشیدنی‌های خوشمزه بر پایه اسپرسو آماده کنید. دنیای قهوه بسیار جذاب و متنوع است و شیفتگان این نوشیدنی پرطرفدار کاملاً می‌دانند که تجربه آماده‌کردن یک فنجان قهوه، چیزی فراتر از دانستن طرز کار با اسپرسوساز است. در واقع، قهوه درست‌کردن یک تجربه پر از کیف و لذت است که نتیجه‌اش می‌تواند شما را سر ذوق بیاورد. برای خرید لوازم و تجهیزات آن هم که می‌توانید روی فروشگاه اسنپ حساب کنید و بدون تحمیل فشار مالی سنگین، آن‌ها را اقساطی بخرید. برای آماده‌کردن قهوه‌ای جانانه به چه چیزی نیاز دارید و قصد سفارش چه چیزهایی را دارید؟ اسپرسوساز؟ ابزارهای جانبی دیگر؟

پرسش‌های پرتکرار

۱. برای درست‌کردن قهوه اسپرسوی حرفه‌ای در خانه به چه تجهیزاتی نیاز است؟

در کنار دستگاه اسپرسوساز، ابزارهایی مانند تمپر، پیچر شیر، نیدل پخش قهوه، دماسنج شیر، مت تمپر و برس تمیزکاری نیاز است.

۲. چه نوع اسپرسوسازی برای استفاده خانگی مناسب‌تر است؟

بنا به سطح مهارت و بودجه، دستگاه‌های نیمه‌اتوماتیک (کنترل بیشتر) یا سوپر اتوماتیک (کاربری ساده‌تر) مناسب هستند.

۳. چه تفاوتی بین دانه قهوه عربیکا و ربوستا وجود دارد؟

عربیکا طعمی ملایم و معطر دارد، کافئین آن کمتر و اسیدیته‌اش بالاتر است. ربوستا تلخ‌تر، با کافئین بیشتر و کرمای ضخیم‌تر است.

۴. با اسپرسوساز چه نوشیدنی‌هایی می‌توان درست کرد؟

انواع مختلفی از قهوه مانند لاته، کاپوچینو، آمریکانو، موکا، فلت وایت، ماکیاتو و ریسترتو.

۵. امکان خرید قسطی دستگاه اسپرسوساز وجود دارد؟

بله، با اسنپ پی می‌توانید از فروشگاه‌های پرشمار همکار اسنپ، دستگاه اسپرسوساز را در ۴ قسط و بدون سود و کارمزد بخرید.

 

https://secure.gravatar.com/avatar/924921e797c4aea208c163e65fd518db7ee41938dcc10ee3299bee6d8730bac9?s=96&d=mm&r=g
اسنپ

دیدگاه خود را بنویسید