لیموناد، یک نوشیدنی خنک، شیرین و البته کمی دو مزه و جذاب است که مناسب فصل تابستان بوده، اما در فصل زمستان نیز میتوان آن را تهیه کرد. شما ممکن است انواع طعمهای لیموناد را در منوی پیش روی خود پیدا کنید، اما قدیمیترین، سنتیترین و معروفترین نوع لیموناد، لیموناد نعنایی نام دارد. طرز تهیه لیموناد با طعمهای مختلف اصلا سخت یا شامل مراحل عجیبی نیست. ما در ادامه شما را با انواع لیمونادها آشنا خواهیم کرد.
مواد لازم و طرز تهیه لیموناد در خانه
همانطور که گفتیم درست کردن لیموناد اصلا سخت نیست و با کمی خلاقیت به راحتی میتوانید طعمهای گوناگونی را در این نوشیدنی جذاب خلق کنید. برای مثال در لیموناد رژیمی به جای شکر، از عسل استفاده کرده و اگر تمایل داشتید لیموناد را با طعمی به جز لیمو نوش جان کنید، به شما توصیه میکنیم به جای لیمو، هلو یا سایر میوهها را استفاده کنید. لیموناد فرانسوی همان لیموناد لیمو و نعنا به سبک سنتی است و سادهترین نوع لیموناد محسوب میشود.
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
آب سرد | ۴ لیوان دستهدار |
آب ولرم | ۱ لیوان دستهدار |
لیمو ترش | ۵ الی ۶ عدد |
نعنای تازه | چند شاخه یا به میزان دلخواه |
شکر | ۱ لیوان دستهدار |
یخ | به میزان دلخواه |
طرز تهیه لیموناد، ترکیب ساده اما تکاندهنده
لیموناد سرشار از ویتامین است. حضور لیمو، ویتامین ث را پای ثابت این نوشیدنی کرده و نکته جالب اینکه در فصل زمستان نیز میتوانید آن را نوش جان کنید. بهتر است، حتما اگر برگ نعنا نداشتید، عرق نعنا را جایگزین کنید. البته عطردهی و طعم و خواص برگ نعناع با عرق آن قابل مقایسه نیست.
فراموش نکنید که برای تهیه شربت لیموناد خانگی و سریع، نیاز به جوشاندن ندارید. برای حل کردن بدون مشکل شکر نیز، اول آن را در آب لیمو حل کرده سپس آب را اضافه کنید. در نهایت با رنده کردن پوست لیمو میتوانید یک لیموناد طبیعی با طعم لیمو و نعنا داشته باشید. در ادامه درست کردن لیموناد با طعمهای مختلف را با هم مرور خواهیم کرد.
مرحلهی اول: در مرحلهی اول برای تهیه لیموناد لیمو و نعنا یا لیموناد فرانسوی، آب و شکر را حرارت دهید. یک قابلمه مناسب را بر روی شعله گذاشته آن را با آب ولرم پر کرده و شکر را به آن اضافه کنید. اجازه بدهید تا با حرارت، شکرها حل شده و کاملا با آب یکدست شوند. البته حرارت دادن در پخت لیموناد امری ضروری محسوب نمیشود و شما میتوانید اول شکر را در آبلیمو حل کنید و سپس آب را اضافه کنید. این تغییر عملکرد در درست کردن لیموناد هیچ خللی در نتیجه نهایی ایجاد نمیکند.
مرحلهی دوم: در این مرحله از طرز تهیه لیموناد، بعد از مخلوط شدن شکر با آب، برگهای نعنا را اضافه کنید. بهتر است، کمی به این محلول آب و شکر و عصاره برگ نعنا، اجازه بدهید، تا غلیظ شده و قوام کافی پیدا کنند. بعد از آن حرارت را خاموش کرده، نعناها را از محلول آب و شکر جدا کنید. سپس ظرف آب، شکر و عصاره نعنا را در گوشهای قرار دهید، تا خنک شود.
مرحلهی سوم: در این قسمت از درست کردن لیموناد، باید پس از سرد شدن مایع درون قابلمه آن را به پارچ آب منتقل کرده و یک لیوان آب سرد را با آن مخلوط کنید. در نهایت آب لیموها را گرفته و به مخلوط آب، شکر، عصاره نعنا و آب سرد اضافه کنید. به همین سادگی لیموناد فرانسوی یا لیمو و نعنای شما آماده شد. آن را در لیوان ریخته با چند برش لیمو و چند پر نعنا تزیین کرده و نوش جان کنید.
طرز تهیه لیموناد با طعمها و نامهای مختلف
همانطور که در ابتدای این مطلب به آن اشاره کردیم، شما میتوانید لیموناد را با طعمهای مختلفی مانند لیموناد گازدار، لیموناد خانگی، فرانسوی، رژیمی و غیره تهیه کنید.
البته لیموناد خانگی ساده، همان لیموناد لیمو و نعنایی یا لیموناد فرانسوی است که ما آن را در قسمت قبل توضیح دادیم. در ادامه درست کردن لیموناد گازدار، رژیمی و غیره را با همان مواد اولیه برای شما شرح خواهیم داد.
لیموناد رژیمی
برای درست کردن لیموناد رژیمی با همان مواد اولیه ذکر شده تنها کافیست به جای شکر از ۲ قاشق غذاخوری عسل استفاده کنید. آب و عسل را حرارت ندهید. به جای آن عسل را با آب ولرم مخلوط کنید، همزده تا به راحتی در آب حل شود. حرارت دادن آب و عسل، موجب ایجاد مسمومیت خواهد شد. بعد از اینکه عسل در آب حل شد، آب لیمو ترش را به آن اضافه کرده با چند برگ نعنا و برش لیمو تزیین و با چند قطعه یخ آن را سرو کنید.
لیموناد گازدار
برای تهیه لیموناد گازدار از آب گازدار استفاده کرده و بعد از جوشاندن آب و شکر، آب لیمو را به همراه پوست رنده شده لیمو با آب و شکر مخلوط کنید.
محلول ۵ دقیقه حرارت دیده، سپس از صافی گذشته و پوست لیموها را جدا کنید. در نهایت آب گازدار را به این شربت اضافه کرده، با حلقههای لیمو، برگ نعنا و یخ تزیین و نوش جان کنید.
لیموناد زمستانی
برای طرز تهیه لیموناد زمستانی به کمی چوب دارچین و میخک احتیاج دارید. در این مخلوط به جای شکر از عسل استفاده کنید و قبل از ریختن محلول آب و عسل در لیوان، میخک، چوب دارچین و برشهای لیمو را در ته لیوان قرار داده و سپس آب گرم و عسل را بر روی آن بریزید.
بعد از این که لیموناد شما طعم میخک و دارچین گرفت، میتوانید آن را سرو کنید. این طرز تهیه لیموناد برای سرماخوردگی معجزه میکند.
لیموناد زنجبیل
لیموناد و زنجبیل را همانند لیموناد ساده لیمو و شکر تهیه کنید. با این تفاوت که در حین جوشیدن آب و شکر، زنجبیل را نیز به مخلوط خود اضافه کنید.
بعد از اینکه ۱۰ الی ۱۵ دقیقه که محلول شما جوشید، زنجبیلها را از آب جدا کنید. لیموناد زنجبیل را در آب ریخته، با برگ نعناع و برش لیمو تزیین کرده و با یخ سرو کنید.
لیموناد هلو
در نهایت در لیموناد هلو، به جای لیمو میتوانید از هلو رنده شده و پوست لیموی رنده شده استفاده کنید.
برشهای هلو با شکر، آب و پوست لیمو حرارت ببینند و بعد از حل شدن دانههای شکر و نرم شدن هلوها حرارت را خاموش کرده و محلول را خنک کنید. سپس آن را از صافی عبور دهید، آب گازدار را اضافه کرده و با تزیین برگ نعنا و لیمو به همراه یخ سرو کنید.
شما میتوانید مثل لیموناد شیرین، خنک و جذاب باشید!
تهیه و درست کردن لیموناد در منزل اصلا سخت نیست. فقط کافیست که شکر، عسل، لیمو، چند برگ نعنا و آب داشته باشید.
به همین راحتی میتوانید یک شربت لیموناد خنک و خوش طعم را تهیه کنید. البته اگر به هر دلیلی یکی از مواد اولیه در خانه موجود نبود، جای هیچ نگرانی نیست. سوپرمارکت تحویل فوری اسنپ به شما کمک میکند تا در حداکثر مدت زمان ۳۰ دقیقه، خود را به یک معجون خنک از لیموناد خانگی مهمان کنید.
دیدگاهتان را بنویسید