اسنک مرغ یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه است که بهراحتی میتوانید آن را در منزل درست کنید. این غذا در دستهی غذاهایی قرار میگیرد که بسیار سریع و فوری آماده میشود و به همین جهت در زمانهایی که وقت کافی برای آشپزی ندارید، یک انتخاب خوب بهحساب میآید.
اسنک مرغ از نظر ظاهری و طرز تهیه شباهت زیادی به سمبوسه دارد با این تفاوت که نان و مواد داخل آن متفاوت است.
در این مقاله قرار است به طرز تهیه اسنک مرغ به روشهای متفاوت بپردازیم؛ بنابراین اگر شما نیز دوست دارید تا این غذا را به سادهترین شکل ممکن یاد بگیرید و در خانه درست کنید، تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه اسنک مرغ بسیار خوشمزه
حالا که آمادهی درستکردن اسنک مرغ هستید، به سراغ مواد لازم برای تهیه این غذا میرویم. در نظر داشته باشید که این میزان از مواد اولیه برای درستکردن اسنک مرغ برای ۴ نفر است و برحسب نفرات خودتان میتوانید اندازهها و مقادیر را تغییر دهید و کم یا زیاد کنید.
مقدار مورد نیاز | مواد اولیه |
یک بسته | نان تست |
۵۰۰ گرم | فیله مرغ |
یک عدد بزرگ | پیاز |
۲ عدد متوسط | فلفلدلمهای |
به میزان لازم | پنیر پیتزا |
۳۰۰ گرم | قارچ |
به میزان لازم | ادویه (نمک، فلفل) |
درستکردن اسنک مرغ بهصورت مرحلهبهمرحله
با استفاده از روش زیر میتوانید اسنک مرغ را به سادهترین شکل ممکن درست کنید و از طعمی که دارد، لذت ببرید. در نظر داشته باشید که میتوانید از این غذا بهعنوان یک میان وعده و همچنین برای پذیرایی در مهمانیها یا جشن تولدها استفاده کنید.
- مرحلهی اول: اولین قدم برای درستکردن اسنک مرغ این است که فیلههای مرغ را بهخوبی شسته و در آبکش قرار دهید تا آب اضافهی آن گرفته شود.
- مرحلهی دوم: سپس فیلهها را با استفاده از یک چاقوی تیز، بهصورت برشهای نازک با قطر حدود ۲ بند انگشت برش دهید.
- مرحلهی سوم: اکنون به فیلهها مقداری نمک، فلفل و روغن اضافه کرده و با دست ماساژ دهید تا ادویه به خورد فیلهها برود. در نهایت روی آن را با استفاده از سلفون بپوشانید و درون یخچال قرار دهید تا فیلهها کاملا طعمدار شوند.
- مرحلهی چهارم: حالا پیازها را بهخوبی شسته و پوست بگیرید. سپس بهصورت برشهای خلالی نازک آن را خرد کنید.
- مرحلهی پنجم: در یک تابه مقداری روغن کافی بریزید و بعد از این که داغ شد، پیازها را به آن اضافه و اجازه دهید تا بهخوبی سرخ و طلایی شوند.
- مرحلهی ششم: بعدازاین که پیازها سرخ شدند، فیلهها را به تابه اضافه و همراه با پیازها سرخ کنید تا جایی که کاملا مغز پخت شوند و روی آنها حالت برشته پیدا کند.
- مرحلهی هفتم: فلفلدلمهای را نیز بهخوبی شسته و درون آن را خالی کنید. سپس بهصورت نگینی خرد کرده و درون تابه کمی تفت دهید تا سرخ و خامی آن گرفته شود.
- مرحلهی هشتم: قارچها را نیز بهدقت بشویید و بگذارید تا آب اضافهی آنها گرفته شود. سپس آنها را بهصورت ورقهای خرد کرده و به فلفل دلمهها اضافه کنید و کمی تفت دهید تا آنها نیز بهخوبی سرخ شوند.
- مرحلهی نهم: برای درستکردن اسنک مرغ در این مرحله باید ساندویچساز را آماده کرده و کمی کف آن را با قلموی آغشته به روغن، چرب کنید.
- مرحلهی دهم: یک نان تست را در دستگاه قرار دهید و روی آن فیلهی مرغ، قارچ و فلفلدلمهای بریزد. سپس یک نان دیگر روی این مواد قرار دهید.
- مرحلهی یازدهم: حالا درب ساندویچساز را ببندید و اجازه دهید تا اسنکها آماده شوند. انجام این کار معمولا ۳ تا ۵ دقیقه طول میکشد. بعد از گذشت این زمان اسنک مرغ شما آماده است و میتوانید آن را به همراه سس دلخواه خود سرو کرده و نوش جان کنید.
«سفارش انواع ساندویچ و اسنک»
طرز تهیه اسنک مرغ با استفاده از پنیر پیتزا
یکی دیگر از روشهایی که برای درستکردن اسنک مرغ میتوانید به کار ببرید، استفاده از پنیر پیتزا در دستور تهیهی آن است.
برای انجام این کار باید زمانی که مواد را روی نان تست ریختید و قبل از قرار دادن لایهی دوم نان به میزان دلخواه از پنیر پیتزا روی نان بریزید و سپس لایهی دوم نان را قرار داده و درب ساندویچساز را ببندید و اجازه دهید تا اسنکها آماده شوند.
طرز تهیه اسنک مرغ به همراه سبزیجات
برای افرادی که به غذاهای سالم علاقه دارند و دوست دارند تا اسنک مرغ آنها حالت رژیمی داشته باشد، میتوانند از سبزیجات نیز در تهیه این غذا استفاده کنند.
استفاده از سبزیجاتی مانند جعفری و اسفناج سبب ایجاد طعم فوقالعادهای در این اسنک خواهد شد. برای انجام این کار هم میتوانید سبزیجات را تفت دهید و هم این که بهصورت تازه از آنها در اسنک خود استفاده کنید.
طرز تهیه اسنک مرغ به همراه بادمجان
درستکردن اسنک مرغ به همراه بادمجان نیز بسیار ساده است. برای انجام این کار باید تمام مراحل را مانند روشهای قبل انجام دهید و تنها مراحل درستکردن بادمجان به آن اضافه میشود.
در طرز تهیه این نوع اسنک بادمجانها را بهخوبی شسته و سپس پوست بگیرید. برای این که تلخی آنها گرفته شود، اجازه دهید تا به مدت ۱۰ تا ۲۰ دقیقه درون آبنمک بماند. سپس آنها را بهصورت حلقهای برش زده و در یک تابهی مناسب با میزان کافی از روغن سرخ کنید.
سپس بادمجانهای سرخ شده را بهعنوان یکلایه درون اسنک مرغ خود قرار داده و روی آن یکلایه نان تست بگذارید. درب دستگاه ساندویچساز را ببندید و اجازه دهید تا اسنک مرغ و بادمجان شما آماده شود.
همچنین اگر دوست داشته باشید، میتوانید از پنیر پیتزا در درستکردن این اسنک نیز استفاده کنید. درستکردن اسنک مرغ به همراه کدو نیز ترکیب جذابی است که ارزش امتحان کردن را دارد.
نکات مهم در درستکردن اسنک مرغ
برای درستکردن اسنک مرغ، نکات و ترفندهایی وجود دارد که اگر آنها را بدانید و رعایت کنید قطعا طعم نهایی غذای شما بهتر خواهد شد. در ادامه برخی از این نکات را قید کردهایم.
- به جز نان تست میتوانید از نان باگت یا نان ساندویچی نیز برای درستکردن اسنک استفاده کنید اما قطعا طعم آن متفاوت خواهد شد.
- در درستکردن اسنک دقت کنید تا مواد را در وسط نان بریزد و حتما در حدود یک سانتیمتر از کنارههای نان فاصله داشته باشند تا در زمان پخت بیرون نریزد.
- برای این که اسنک شما خشک نشود و خوردن آن راحت باشد. بهتر است تا نان را با مقداری سس کچاپ مرطوب کنید. انجام این کار در طعم اسنک شما نیز اثرگذار است و آن را بهتر میکند.
- این اسنک را میتوانید بهصورت رژیمی نیز درست کنید، فقط باید در تهیهی آن بهجای استفاده از مرغ سرخ شده از مرغ آبپز استفاده کنید. همچنین میزان سس و پنیر پیتزا را کاهش داده یا استفاده نکنید.
بهعنوان جمعبندی باید گفت
درستکردن اسنک مرغ بسیار ساده و راحت است و اگر قصد داشتید تا این غذا را در خانه درست کنید اما مواد اولیه برای درستکردن آن را موجود نداشتید میتوانید از سوپرمارکت اسنپ هرآنچه که نیاز دارید را سفارش دهید و در سریعترین زمان ممکن تحویل بگیرید.
دیدگاهتان را بنویسید