طرز تهیه کیک سیب و دارچین خوشمزه

طرز تهیه کیک سیب قالبی

همه ما با انواع مختلفی از پای‌ها، تارت‌ها و کیک‌ها آشنا هستیم که معروف‌ترین پای همان کیک سیب و دارچین است. این نوع کیک به دلیل طعم خاص و بی‌نظیر خود موردتوجه افراد مختلف قرار گرفته و همه دوست دارند تا مرتبا کیک سیب خریداری کنند. خرید کیک سیب از بازار اما هزینه زیادی روی دست افراد می‌گذارد و اگر دوست دارید در هزینه‌های خود صرفه‌جویی کنید، بد نیست طرز تهیه کیک سیب را بیاموزید.

در واقع با کمک دستور تهیه کیک سیب می‌توانید این خوراکی و میان وعده لذیذ را با حداقل قیمت برای خود یا پذیرایی از مهمانانتان تهیه و آماده کنید. با ما همراه باشید تا جزئیات بیشتری در مورد دستور پخت این کیک لذیذ در اختیارتان قرار دهیم.

دستور تهیه کیک سیب یک میان وعده لذیذ و خوشمزه

یکی از میان وعده‌هایی که همه افراد در هر سن و سلیقه‌ای به آن علاقه‌مند خواهند بود کیک است. ازآنجایی‌که تنوع کیک‌ها بسیار زیاد خواهد بود، شما می‌توانید انواع مختلفی از این خوراکی‌های خوشمزه را در منزل خود تهیه کرده و اسباب پذیرایی از مهمانان را در یک عصر دل‌انگیز فراهم کنید.

کیک سیب و دارچین نیز یکی از پرطرف‌دارترین کیک‌های مخصوص عصرانه است که طرف‌داران زیادی دارد، بنابراین شما با یادگرفتن طرز تهیه کیک سیب می‌توانید اوقات خوشی را برای خود و عزیزانتان رقم بزنید. در بخش‌های بعدی مواد اولیه و ضروری برای درست‌کردن کیک سیب را به شما معرفی می‌کنیم. همچنین مراحل تهیه این کیک خوشمزه را شرح می‌دهیم.

مواد اولیه در طرز تهیه کیک سیب

مواد اولیه تهیه کیک سیب

علاوه بر دارچین شما می‌توانید کیک سیب خود را با گردو نیز درست کنید. با اضافه‌کردن دارچین و گردو، کیک سیب شما طعم بازاری به خود می‌گیرد. به‌طوری‌که درست شبیه کیک سیب شیرینی‌فروشی‌ها می‌شود. برای تهیه کیک سیب لازم نیست خود را به‌زحمت بیندازید؛ زیرا دستور تهیه این میان وعده لذیذ بسیار ساده است.

در نظر داشته باشید، کیک سیب شما باید بافت نرم و مرطوبی داشته باشد در این صورت به‌راحتی خورده می‌شود و هرگز خشک نخواهد بود. در این بخش مواد اولیه لازم برای درست‌کردن کیک سیب را به طور خلاصه نام می‌بریم:

مواد لازم مقدار موردنیاز
آرد ۲ پیمانه
تخم‌مرغ ۳ عدد
شکر یک پیمانه
سیب ۳ عدد
شیر یک‌دوم پیمانه
روغن مایع یک‌دوم پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
وانیل نوک قاشق چای‌خوری
گردوی خرد شده یک‌دوم پیمانه
دارچین ۲ قاشق مرباخوری

مراحل فوری و ساده طرز تهیه کیک سیب

تزیین کیک سیب

خوشبختانه مواد اولیه طرز تهیه کیک سیب در بیشتر منازل پیدا می‌شود؛ بنابراین بیشتر ما می‌توانیم خیلی سریع و فوری بعد از آماده‌کردن مواد اولیه، برای درست‌کردن کیک سیب دست‌به‌کار شویم و عصرانه‌ای لذیذ میل کنیم. در ادامه مراحل لازم در دستور تهیه کیک سیب را به طور خلاصه برای شما شرح می‌دهیم.

  • مرحله‌ی اول: در ابتدا ۲ عدد سیب را پوست بگیرید و رنده کنید.
  • مرحله‌ی دوم: سیب باقی‌مانده را پوست بگیرید و آن را به‌صورت ورقه‌های نازک برش دهید.
  • مرحله‌ی سوم: مقداری شکر و دارچین روی سیب‌های ورقه‌ای بریزید و آن را برای مدتی کنار بگذارید.
  • مرحله‌ی چهارم: فر را روشن کنید تا دمای درون آن گرم شود.
  • مرحله‌ی پنجم: قالب کیک خود را با کاغذ روغنی بپوشانید یا روغن جدا‌کننده روی کف قالب خود بریزید.
  • مرحله‌ی ششم: آرد، پودر دارچین و بکینگ پودر را در ظرفی مناسب بریزید و آن‌ها را با هم ترکیب کنید.
  • مرحله‌ی هفتم: ترکیب بالا را ۳ بار پشت‌هم الک کنید.
  • مرحله‌ی هشتم: در ظرفی مناسب تخم‌مرغ، شکر و وانیل را بریزید.
  • مرحله‌ی نهم: با دور تند همزن این مواد را به مدت ۷ الی ۸ دقیقه ترکیب کنید تا رنگ روشنی به خود بگیرند و کمی پف کنند.
  • مرحله‌ی دهم: شیر و روغن را به مواد دیگر اضافه کنید و دوباره با دور تند به مدت ۳۰ ثانیه مخلوط کنید. مخلوط یکدستی باید حاصل شود.

بعد از اینکه کلیه مواد اولیه برای درست‌کردن کیک سیب را با هم ترکیب کردید، نوبت به اضافه‌کردن سیب‌ها می‌رسد. توجه داشته باشید این مراحل از اصلی‌ترین مراحل طرز تهیه کیک سیب هستند؛ زیرا سیب‌ها مهم‌ترین نقش را در دستور تهیه کیک سیب دارند.

توجه داشته باشید در انتها می‌توانید کمی دمای فر را بالا ببرید تا روی کیک سیب شما برشته و گریل شود، ولی باید مراقب باشید که کیک سیب شما نسوزد. در پایان خیلی سریع آن را از فر خارج کنید.

  • مرحله‌ی یازدهم: سیب‌های رنده شده را به مواد اضافه کنید و خیلی آرام آن را هم بزنید.
  • مرحله‌ی دوازدهم: ترکیبات ظرف آرد را طی ۳ مرحله به ظرف مواد کلی اضافه کنید و به‌آرامی آن را هم بزنید تا مواد یکدستی داشته باشید.
  • مرحله‌ی سیزدهم: مواد آماده شده یا همان مایه کیک را درون قالب موردنظر خود بریزید.
  • مرحله‌ی چهاردهم: در نهایت سیب‌های ورقه‌ای را روی مواد کیک قرار دهید.
  • مرحله‌ی پانزدهم: قالب کیک را درون فر بگذارید و به مدت ۳۵ الی ۴۵ دقیقه منتظر پخته‌شدن آن باشید.

چند نکته مهم در طرز تهیه کیک سیب خانگی

بعد از اینکه مواد اولیه برای تهیه کیک سیب را آماده کردید و قبل از اینکه برای درست‌کردن این کیک خوشمزه و لذیذ دست‌به‌کار شوید، توصیه می‌کنیم به نکات مهم در دستور تهیه کیک سیب توجه داشته باشید. در ادامه چند نکته کاربردی برای درست‌کردن این کیک خوشمزه را ذکر می‌کنیم:

  • زمان لازم برای آماده‌سازی مواد اولیه ۲۰ دقیقه تخمین زده شده است.
  • زمان پخت و تهیه کامل کیک سیب حدود ۵۰ دقیقه خواهد بود.
  • اگر تعداد مهمانان شما زیاد است باید مواد اولیه این دستور پخت را افزایش دهید.
  • قالب کیک سیب را خیلی پر نکنید؛ زیرا پف این کیک بسیار زیاد است.
  • برای خوشمزه‌تر شدن کیک سیب خود می‌توانید مقداری پودر قند روی آن بریزید.

اجازه دهید عطر کیک سیب خانه را پر کند

کیک سیب و دارچین کیکی است که به‌هیچ‌وجه نمی‌توان از آن دست کشید؛ بنابراین، باید آن را یاد بگیرید و برای عصرانه‌هایتان یک کیک خوشمزه تهیه کنید. با یادگرفتن طرز تهیه این کیک دیگر لازم نیست هزینه‌های زیادی پرداخت کرده و آن را از بازار خریداری کنید. می‌توانید با هزینه بسیار کمی آن را در خانه تهیه کرده و با میل کردن کیک سیب در کنار دوستانتان یک روز فوق‌العاده را برای خود خلق کنید.

البته، اگر فکر می‌کنید که مواد اولیه برای تهیه این کیک را در خانه ندارید، لازم نیست نگران شوید، شما می‌توانید از سوپرمارکت تحویل فوری اسنپ کمک بگیرید. با استفاده از این سرویس، کیک شما در مدت‌زمان کوتاه و با بهترین کیفیت به دستتان خواهد رسید.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *