پیتزا کاسهای یکی از سریعترین روشهای تهیه این غذای خوشمزه و خوش خوراک است. برای آنکه بتوانید آن را درست کنید، الزامی به داشتن فر نخواهید داشت. بلکه بهراحتی حتی در مایکروفر نیز تهیه آن امکانپذیر است. دو روش مختلف برای درستکردن پیتزا با فرم کاسهای وجود دارد. این مطلب راهنمای کاملی برای تهیه این غذا و نکاتی است که در حین تهیه آن باید رعایت کنید.
« خرید انواع پیتزا آمریکایی و ایتالیایی »
درستکردن پیتزا کاسهای بدون فر
مواد اولیه برای تهیه این پیتزا، تقریبا مشابه با همان ترکیباتی است که در پیتزاهای معمولی استفاده میشود؛ اما انتخاب نان آن متفاوت است. جدول زیر شامل کلیه مواد مورد نیازی است که در زمان تهیه به آن احتیاج دارید:
مواد لازم درستکردن پیتزا کاسهای
برای طرز تهیه پیتزا کاسهای بدون فر به موارد زیر نیاز دارید:
مواد لازم | مقدار موردنیاز |
نان تست | ۲ عدد |
تخممرغ | یک عدد |
ذرت | یک قاشق غذاخوری |
ژامبون | ۳ عدد |
سس گوجهفرنگی و مایونز | به مقدار لازم |
گوجهفرنگی | یک عدد |
پنیر پیتزا | به مقدار لازم |
نمک، فلفل، آویشن | به مقدار لازم |
طرز تهیه پیتزا کاسهای بهصورت گامبهگام
برای تهیه این پیتزا باید مراحل زیر را بهصورت کامل انجام دهید:
- مرحلهی اول: اولین مرحله مربوط به آمادهکردن ترکیبات این غذاست. ژامبونها را بهصورت مکعب ریز خرد کنید. نان تست را نیز به همین صورت خرد کرده سپس گوجهفرنگیهای شسته شده را بهصورت حلقهای برش زده و همه این ترکیبات را بهصورت جداگانه در کنار خود قرار دهید.
- مرحلهی دوم: در مرحله دوم باید نان تست را درون ظرفی که میخواهید پیتزا را داخل آن درست کنید، قرار داده و تخممرغهای زده شده را روی آن بریزید.
- مرحلهی سوم: کمی نمک، فلفل و آویشن را به این ترکیبات اضافه کرده و آن را با یک چنگال به هم بزنید تا بهخوبی با هم ترکیب شوند.
- مرحلهی چهارم: در این مرحله نوبت به اضافه کردن ژامبون و پس از آن گوجه است. در نهایت نیز کمی از سسهایی که در اختیار دارید را با هم مخلوط کرده و روی آنها بریزید.
- مرحلهی پنجم: پنیر باید در آخرین مرحله به پیتزا اضافه شود تا به طور کامل روی آنها را بپوشاند.
- مرحلهی ششم: در آخر نیز کمی ذرت را روی پنیر پیتزا بریزید.
- مرحلهی هفتم: اگر در منزل فر دارید، باید آن را روی ۱۸۰ درجه قرار دهید. تنها ۵ تا ۸ دقیقه زمان برای آمادهشدن این پیتزا درون فر کافی است.
- مرحلهی هشتم: افرادی که از مایکروفر یا سولاردام استفاده میکنند، باید ظرف پیتزا را در حدی درون آن قرار دهند که تخممرغ پخته شده و همچنین پنیر روی آن نیز کاملا ذوب شود. البته میتوانید در صورت وجود گریل قسمت روی پیتزا را کاملا طلایی کنید. همچنین میتوانید کاسهها را درون یک قابلمه قرار داده و با شعله کم و استفاده از دمکنی پیتزای خود را آماده کنید.
« سفارش آنلاین غذاهای ایرانی و خارجی »
طرز تهیه پیتزا کاسهای درون فر
در این روش نان پیتزا بهصورت خمیری تهیه میشود. در واقع تمام قسمتهای پیتزا قابل مصرف بوده و نحوه سرو کردن آن نیز نسبت به نوع قبلی متفاوت است.
مواد لازم طرز تهیه پیتزا کاسهای
برای درستکردن پیتزا کاسهای با فر لازم است تا ابتدا مواد زیر را آماده کنید:
مواد لازم برای تهیه نان پیتزا کاسهای | مقدار موردنیاز |
آرد | ۲ لیوان |
شیرخشک | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن | ½ قاشق غذاخوری |
شکر | یک قاشق غذاخوری |
نمک | یک قاشق غذاخوری |
آب | به مقداری لازم |
مواد لازم برای مواد پیتزا کاسهای | مقدار موردنیاز |
پیاز | ۲ عدد |
فلفل دلمه | ۲ عدد |
کنسرو ذرت | ½ لیوان |
قارچ | ½ لیوان |
زیتون خرد شده | به مقدار لازم |
سس | ۴ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
پنیر پیتزای رنده شده | به مقدار لازم |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
طرز نان پیتزا کاسهای در فر بهصورت گامبهگام
- مرحلهی اول: در مرحلهی اول باید شیر خشک، نمک، شکر، خمیر مایه و روغن را به طور کامل با هم ترکیب کنید.
- مرحلهی دوم: آب را باید به ترکیبات مرحله قبل اضافه کرده و سپس آرد را به تدریج درون آن بریزید.
- مرحلهی سوم: با اضافه کردن تدریجی آرد باید خمیر را نیز بهخوبی ورز دهید.
- مرحلهی چهارم: خمیر آماده شده را در محیطی گرم قرار دهید، تا کمی ور آمده و حجمش زیاد شود.
- مرحلهی پنجم: پس از دو ساعت باید خمیرها را بهصورت گرد درآورده و درون قالبهای کوچک مافین قرار دهید.
- مرحلهی ششم: اکنون خمیر آماده بوده و باید ترکیبات خود پیتزا را به آن اضافه کنید.
- مرحلهی هفتم: پیاز، فلفل دلمه، قارچ و زیتون را بهصورت کاملا ریز خرد کرده و درون روغن زیتون تفت دهید.
- مرحلهی هشتم: کنسرو ذرت را به این ترکیبات اضافه کرده و تفت دهید.
- مرحلهی نهم: در این مرحله باید ادویه را به مواد اضافه کرده و آنها را روی حرارت کمی تفت داده تا تمام مواد با هم ترکیب شوند.
- مرحلهی دهم: ترکیباتی که آماده کردهاید را روی نانها در قالب بریزید و روی آن را با پنیر پیتزا بپوشانید.
- مرحلهی یازدهم: سپس آنها را درون فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید.
نکاتی که هنگام درستکردن پیتزا کاسهای باید بدانید
برای تهیه هر نوع غذایی رعایت تنها چند نکته میتواند نتیجه بهتری را به شما بدهد. این موضوع حتی در مورد غذاهایی مانند پیتزا نیز وجود دارد. در این جا به چند مورد از این نکات اشاره کردهایم:
- پیتزا کاسهای را میتوانید با استفاده از مرغ ریش ریش نیز تهیه کنید.
- میتوانید برای سالمتر شدن غذا به جای کالباس از گوشت چرخ کرده استفاده کنید.
- افرادی که گیاهخوار هستند، میتوانند ترکیبات پیتزا را با توجه به ذائقه خود تغییر دهند.
- اگر تمایل دارید میتوانید مقداری قارچ یا فلفل دلمهای را نیز روی پیتزای خود بریزید. البته این دو ترکیب باید از قبل تفت داده شده باشند.
- افرادی که از فر برقی استفاده میکنند، باید دما را روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد قرار دهند.
- میتوانید از پنیرهای ورقهای نیز برای روی پیتزا کاسهای خود استفاده کنید.
پیتزایی با ظاهری متفاوت
اگر شما هم جزء افرادی هستید که به امتحان کردن غذاهایی با سبک جدید علاقه دارید، بهتر است مدلهای کلاسیک پیتزا را کنار بگذارید و این غذای جذاب و خوشمزه را در منزل تهیه کنید. اگر فر ندارید میتوانید روش اول را برای تهیه آن انتخاب کنید. در هر صورت با اضافه کردن ترکیبات مختلف طعمهایی متفاوت از پیتزا را در سریعترین زمان ممکن در کنار خود خواهید داشت. تمام ترکیباتی که در بالا به آنها اشاره شد را میتوانید از طریق سرویس سوپرمارکت اسنپ تهیه کنید. همچنین اگر تجربهای از تهیه این مدل پیتزا را داشتهاید آن را با ما به اشتراک بگذارید.
خبر خوب اینکه اگر زمان درستکردن پیتزا در خانه را ندارید، میتوانید بهراحتی از طریق اپلیکیشن اسنپ درخواست سفارش بهترین پیتزاها را سفارش داده و نوش جان کنید.
دیدگاهتان را بنویسید