فرانسویها هم درست مانند ما هر روز صبح، صبحانه میخورند، اما صبحانه آنها کمی با ما متفاوت است. ما طبق عادت، صبحانه محبوب خود یعنی نان، پنیر و چایی شیرین را در کنار گردو، خیار و گوجهفرنگی نوش جان میکنیم. اما فرانسویها نان تست را به روشی خاص و جذاب تهیه میکنند و آن را با یک لیوان آبپرتقال و چند میوه توتفرنگی و چند تکه پرتقال نوش جان میکنند. البته این تست فرانسوی میتواند با گوشت و حتی سبزیجات نیز تهیه شود که در نهایت مواد پرکننده میانه تست یا موادی که به همراه آن سرو میشوند، کاملا سلیقهای است. در ادامه شما را با طرز تهیه یک تست فرانسوی و اصیل پاریسی آشنا میکنیم.
مواد اولیه برای تهیه تست فرانسوی
نان تست یکی از انواع نان سفید بوده که در سالهای اخیر طرفداران بسیار زیادی پیدا کرده است. این نان چهارگوش و جذاب که حتی اگر به آن علاقهای نداشته باشید، ظاهر وسوسهکنندهاش شما را دعوت میکند برای یکبار هم که شده آن را امتحان کنید. نان تست را میتوان به شکلها و حالتهای مختلف با مواد گوناگون مورداستفاده قرار داد. فرنچ تست با همین تستهای چهارگوش و خوشرنگ تهیه میشود که البته ظاهر لوکس آنها در به اشتها آوردن افراد بیتقصیر نیست. در ادامه مواد لازم برای طرز تهیه فرنچ تست را با هم مرور خواهیم کرد.
مواد اولیه | مقدار موردنیاز |
نان تست | ۶ عدد |
تخممرغ | ۳ عدد |
شیر | نصف پیمانه |
شکر یا پودر قند | ۴/۱ یا ۸/۱ پیمانه |
وانیل | نصف قاشقچایخوری |
عسل | یک قاشق غذاخوری برای تزئین و سرو |
دارچین | ۴/۱ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه تست فرانسوی
همانطور که در قسمت قبل نیز اشاره کردیم، صبحانه فرانسوی یا طرز تهیه فرنچ تست فرانسوی اصلا سخت نیست و شما بهراحتی با چند نان تست، شیر، تخممرغ و کمی شکر یا پودر قند بهعلاوه ادویهجاتی مانند دارچین و هل یا حتی بدون آنها، میتوانید خود را به یک وعدهغذای پاریسی دعوت کنید. در ادامه با طرز تهیه این صبحانه جذاب و لذیذ بهصورت مرحلهبهمرحله با شما هستیم.
مرحلهی اول: در مرحلهی اول از طرز تهیه تست فرانسوی کافی است که تخممرغها را در یک کاسه مناسب ریخته و آنها را بهخوبی هم بزنید. میتوانید از همزن دستی یا همزن برقی استفاده کنید. اما همزن دستی هم کفایت میکند.
مرحلهی دوم: بعد از اینکه تخممرغها بهخوبی با هم مخلوط شدند، شیر را به آنها اضافه خواهیم کرد. این مخلوط را بهقدری هم بزنید تا تغییر رنگ داده و کرم رنگ شود.
مرحلهی سوم: در گام بعد شکر یا پودر قند، دارچین، وانیل و هل را به این مخلوط اضافه کنید. لازم به ذکر است که حضور دارچین میتواند با درنظرگرفتن سلیقه شخصی شما باشد. چون دارچین قند خون را کاهش میدهد. پس اگر از داروهای فشارخون استفاده میکنید یا در حالت کلی قند خون پایینی دارید، توصیه میکنیم دارچین را از این مرحله حذف کنید.
مرحلهی چهارم: بعد از آن مجددا تمام مواد را بهخوبی هم بزنید تا با یکدیگر مخلوط شوند. در ادامه یک مخلوط یکنواخت و یکدست خواهید داشت. باید کاملا دقت کنید تا شکر یا پودر قند و دارچین شما در صورت استفاده، در این مایه به شکل گلوله درنیامده و کاملا حل شده باشند.
مرحلهی پنجم: بعد از آن این مخلوط بهدستآمده را در یک ظرف کمعمق اما بزرگ بریزید. سپس نانهای تست خود را دانه به دانه در این مخلوط قرار بدهید. دقت کنید که نان تست شما نباید برای طولانیمدت در این مایه قرار بگیرد؛ چون این امر سبب میشود که نان تست شل شده و بافت آن گسسته شود. همچنین میزان مایه شما در ظرف نباید بهاندازهای باشد که نان تست در آن غرق شده و مایه سطح روی نان تست را بپوشاند. تنها کافی است که ۳۰ ثانیه هر دو طرف نان تست شما در این مایه قرار گرفته و بهخوبی به آن آغشته شود.
مرحلهی ششم: در مرحلهی بعد از طرز تهیه فرنچ تست، تستهایی را که به مخلوط شکر، تخممرغ و ادویهجات آغشته شدهاند، در ظرفی جداگانه قرار بدهید تا چند دقیقه استراحت کنند. تنها ۴ تا ۵ دقیقه کافی است تا تستها زمان استراحت خود را در آرامش مطلق طی کنند. در این مدتزمان شما یک تابه مناسب را روی حرارت قرار دهید. توصیه میکنیم که تابه شما تفلون یا نچسب باشد. نچسب بودن تابه در طرز تهیه تست فرانسوی اهمیت بسیار زیادی دارد.
مرحلهی هفتم: در ادامه دقت کنید که حرارت شما زیادی کم نباشد؛ چون اگر حرارت خیلی کم باشد، نانهای تست فرانسوی شما شل میشوند. بعد از اینکه از حرارت و داغ بودن تابه مطمئن شدید تستها را درون تابه قرار بدهید و اجازه دهید تا هر دو طرف نانهای تست شما به مدتزمان ۲ الی ۳ دقیقه بهخوبی سرخ و طلایی شوند.
مرحلهی هشتم: در نهایت نان تست فرانسوی شما آماده است. میتوانید آنها را برش زده و با قطعات میوه و پودر قند یا عسل نوش جان کنید. فراموش نکنید که تستهای فرانسوی را به طور معمول با تخممرغ، سوسیس یا عسل نوش جان میکنند. همچنین برخی از افراد این تستها را داغ و برخی دیگر آنها را کاملا سرد و خنک ترجیح میدهند. در نهایت همه چیز به سلیقه و ذائقه شخصی شما برای تهیه یک میان وعده جذاب و لذیذ بستگی دارد.
چند نکته مهم در تهیه تست فرانسوی
در ادامه چند نکته ضروری و مهم را در مورد طرز تهیه فرنچ تست به شما گوشزد خواهیم کرد.
- نکته مهمی که در طرز تهیه تست فرانسوی باید به آن دقت کنید، نگهداری آن است. نان تست فرانسوی را میتوان فریز کرد. برای این کار کافی است کمی صبور باشید و اجازه دهید تا تست شما کاملا خنک شود. سپس آن را روی یک سینی که روی آن کاغذ روغنی کشیدهاید چیده و فقط برای نیم ساعت در فریزر قرار دهید. با این کار تستها کاملا سرد خواهند شد. بعد از آن در یک کیسه زیپدار تستها را مرتب بچینید و بین تستهای یخزده را با کاغذ روغنی پر کنید. در زمان استفاده نیز میتوانید آنها را در مایکروویو یا فر قرار دهید تا گرم و آماده خوردن شوند. اگر دوست داشتید تستهای شما ترد باشند از توستر استفاده کنید.
- فراموش نکنید که نوع شکر در تهیه نان تست اهمیت زیادی ندارد، اما شکر قهوهای از شکر سفید بهتر است؛ چون شیرینی کمتری دارد.
- ضمنا به طور همزمان نان تستهای زیادی را در داخل یک تابه قرار ندهید. این کار موجب میشود تا در روند پخت نانهای تست فرانسوی شما اختلال ایجاد شود. پیشنهاد میکنیم که حداکثر دو عدد نان تست را به طور همزمان در تابه سرخ کنید.
نان تست فرانسوی شما آماده است!
در این مطلب طرز تهیه فرنچ تست را با دستور مخفیانه و جذاب موش سرآشپز برای شما شرح دادیم. بد نیست که برخی از روزها تنوع ایجاد کنید و صبحانه را به سبک ساکنان شهر پاریس تهیه کنید. در نهایت اگر یک روز تمایل داشتید تا خود را به یک نان تست فرانسوی بهعنوان یک صبحانه یا میان وعده لذیذ دعوت کنید؛ اما مواد اولیه آن در دسترس شما نبود، سوپرمارکت تحویل فوری اسنپ آماده است تا در کوتاهترین زمان ممکن یعنی حداکثر تا ۳۰ دقیقه تمام مواد لازم را درب منزل به شما تحویل دهد. فرنچ تست ترد و جذاب، نوش جان!
دیدگاهتان را بنویسید