طرز تهیه تاس کباب با گوشت!

طرز تهیه تاس کباب با گوشت

احتمالا نام تاس کباب شما را نیز به یاد خانه مادربزرگ ­ها می­اندازد. تاس کباب یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که به آسانی تهیه شده و مواد اولیه آن همیشه در دسترس است. در طبخ این غذا از گوشت گوسفندی استفاده می ­شود، اما می­توان آن را با گوشت مرغ نیز تهیه کرد. اگر دوست دارید کلیه مراحل و فوت­ و فن ­های درست­کردن این غذا و طرز تهیه تاس کباب با گوشت را یاد بگیرید، تا انتهای این مطلب همراه ما باشید.

مواد اولیه تاس کباب

در اینجا مواد لازم برای درست کردن تاس کباب برای ۴ نفر را معرفی خواهیم کرد. اگر قصد دارید این غذا را برای تعداد کمتر یا بیشتری درست کنید، با چند ضرب و تقسیم ساده میزان مواد اولیه مورد نیاز شما به دست خواهد آمد.

بنر سفارش غذا از سرویس اسنپ غذا

مواد لازم مقدار لازم
گوشت گوسفندی ۳۵۰ گرم
هویج ۲ عدد
پیاز ۲ عدد
سیب زمینی ۲ عدد متوسط
گوجه فرنگی ۲ عدد متوسط
آلو ۷ عدد
به ۱ عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری
روغن ۲ قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

دستور پخت تاس کباب

تاس کباب

در طرز تهیه تاس کباب و برای آماده ­سازی این غذای لذیذ به زمانی در حدود ۴ ساعت و نیم نیاز خواهید داشت. ۳۰ دقیقه مراحل آماده­سازی آن زمان خواهد برد و ۴ ساعت پخت آن!

  • مرحله یکم: برای درست کردن تاس کباب، ابتدا پیازها را پوست کنده، شسته و به صورت حلقه‌های نازک برش دهید. داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و پیازها را کف آن بچینید.
  • مرحله دوم: گوشت را شسته، به تکه­های کوچک برش داده، روی پیاز قرار دهید و نمک و ادویه­ها را روی گوشت بپاشید.
  • مرحله سوم: هویج را به صورت حلقه­ای برش دهید و آن را روش گوشت بچینید تا یک لایه کامل تشکیل شود. به را نیز بشویید، ورقه­ای خرد کنید و روی هویج قرار دهید.
  • مرحله چهارم: در این مرحله گوجه­ فرنگی را برش­های حلقه­ای دهید و یک لایه از آن­ها ایجاد کنید. آلو را از قبل در آب خیس کنید و سپس به خوبی بشویید تا گرد و خاک روی آن گرفته شود. حالا آلو را نیز در قابلمه بریزید.
  • مرحله پنجم: مطابق با طرز تهیه تاس کباب، در یک تابه مقداری روغن ریخته و رب گوجه­ فرنگی را به آن بیافزایید. پس از آنکه رب اندکی سرخ و رنگ آن باز شد، مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید. زعفران دم­کرده را با مواد ترکیب کرده و هم بزنید و در نهایت آن را با یک لیوان آب جوش داخل قابلمه بریزید.
  • مرحله ششم: پس از آنکه دو سوم زمان پخت سپری شد، سیب­زمینی را نیز به شکل حلقه­ای برش داده و به عنوان لایه نهایی داخل قابلمه قرار دهید.
  • مرحله هفتم: اجازه دهید تا غذا با حرارت ملایم پخته شود و آب داخل قابلمه کشیده شود. پس از پایان زمان پخت، تاس کباب را داخل ظرفی مناسب بریزد و به همراه نان سرو کنید.

غذای شما آماده است، نوش جان!

نکات مهم برای درست کردن تاس کباب

طرز تهیه تاس کباب

رعایت برخی نکات ساده در طرز تهیه تاس کباب، موجب بهتر شدن طعم آن می­شود.

  • در هنگام پخت، از هم زدن تاس کباب خودداری کنید، زیرا موجب له ­شدن سبزیجات می­شود.
  • توجه داشته باشید که سیب­زمینی به زمان پخت کمتری نیاز دارد، پس اگر از ابتدا آن را در قابلمه قرار دهید له می­شود.
  • استفاده از به ممکن است موجب شیرین ­شدن غذا شود، به همین دلیل می­توانید مقداری آب لیمو یا آبغوره اضافه کنید.
  • در صورت تمایل می­توانید از پودر سیر نیز به عنوان ادویه در طرز تهیه تاس کباب استفاده کنید.
  • در روش سنتی طبخ این غذا، از گوشت فیله گوسفندی استفاده می­شود، اما می­توان گوشت مرغ و یا بوقلمون را نیز بکار برد.
  • تاس کباب را می­توان با جعفری خردشده تزئین کرد.
  • می­ توانید به هر لایه از مواد این غذا ادویه­ ها را اضافه کنید. در این صورت دقت داشته باشید که دیگر به رب ادویه نزنید.
  • در برخی شیوه­ های پخت تاس کباب از به استفاده نمی­شود، این به سلیقه شما بستگی دارد.

سخن پایانی

در این مقاله طرز تهیه تاس کباب را به همراه کلیه نکات به شما آموزش دادیم. اگر تصمیم گرفته­اید که در خانه این غذا را تهیه کنید، می­توانید مواد اولیه را به سرویس سوپر مارکت اسنپ سفارش داده و در آدرسی که ارائه کرده­اید، تحویل بگیرید. همچنین می­توانید برای تهیه غذای آماده از سرویس غذای اسنپ استفاده کنید. اسنپ با سرویس­های متنوع آماده ارائه بهترین خدمات به شما است!

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *