جدیدترین قابلیت کیف پول سازمانی اسنپ: محدودیت «بدون تمدید دوره­‌ای»

محدودیت «بدون تمدید دوره­‌ای» به مدیران کیف پول سازمانی این امکان را می‌دهد که بدون نیاز به تعریف محدودیت زمانی، محدودیت بودجه در نظر بگیرند و به کاربران کیف پول سازمانی خود اجازه دهند تا زمان اتمام بودجه، از موجودی کیف پول سازمانی­‌شان استفاده کنند.

فرض کنید مدیر یک کیف پول سازمانی هستید، با قابلیت جدید شما می‌توانید ۵۰۰ هزار تومان محدودیت بودجه تعریف کنید و با انتخاب گزینه­‌ی «بدون تمدید دوره­‌ای»، هیچ­گونه محدودیت زمانی­‌ای برای بودجه­‌ی تعریف­‌شده در نظر نگیرید.­ به این ترتیب، کاربران شما می‌توانند بدون محدودیت زمانی، تا روزی که بودجه­‌شان به پایان برسد، از کیف پول سازمانی استفاده کنند.

محدودیت «بدون تمدید دوره­‌ای» و محدودیت زمانی

در صورتی که بخواهید برای استفاده­‌ی کاربران از بودجه­‌ی کیف پول سازمانی، محدودیت زمانی در نظر بگیرید، می­‌توانید به‌راحتی، بازه­‌ی دلخواهتان را تعریف کنید. برای مثال، فرض کنید ۵۰۰ هزار تومان محدودیت بودجه تعریف و گزینه­‌ی «بدون تمدید دوره­‌ای» را انتخاب کرده­‌اید؛ برای این‌که کاربران شما در بازه­‌ی زمانی مشخصی این بودجه را مصرف کنند، کافی است بازه‌ی شروع و پایان دلخواهتان را تعریف کنید یا در قسمت محدودیت زمانی، گزینه­‌ی «بدون تاریخ پایان» را انتخاب و فقط تاریخ شروع را تعریف کنید.

محدودیت «بدون تمدید دوره­‌ای» و محدودیت بودجه

با انتخاب گزینه­‌ی «بدون تمدید دوره­‌ای» و انتخاب سقف بودجه­‌ی موردنظر، پس از به پایان رسیدن دوره­‌ی زمانی انتخاب­‌شده، می­‌توانید برای دوره­‌ی جدید سقف بودجه­‌ی کیف پول سازمانی خود را افزایش دهید و بودجه‌ی دوره‌ی قبلی را به دوره‌­ی جدید اضافه کنید. سیستم به­‌صورت خودکار، مانده­‌ی حساب کاربرانی را که زیرمجموعه‌ی این محدودیت هستند، محاسبه و به اعتبار ماه بعدشان اضافه می‌کند.

به عنوان مثال، فرض کنید تا ۳۱ مردادماه، ۵۰۰ هزار تومان محدودیت بودجه برای کاربران خود در نظر گرفته­‌اید و می­‌خواهید در ماه بعد، مجددا ۵۰۰ هزار تومان اعتبار به کاربران خود اختصاص دهید؛ در این صورت کافی است روی محدودیت بودجه­‌ی مردادماه کلیک کنید، به ۵۰۰ هزار تومان بودجه­‌ی مردادماه، ۵۰۰ هزار تومان بودجه‌ی شهریور را نیز اضافه کنید و سقف بودجه­‌ی خود را به یک میلیون تومان افزایش دهید. همچنین لازم است در ادامه، محدودیت زمانی را تا پایان شهریورماه تمدید کنید. به این ترتیب، بودجه­‌ی باقی­مانده­‌ی کاربران شما در مردادماه، به بودجه­‌ی شهریورماه آن­‌ها اضافه می­‌شود و کاربران می‌­توانند بدون نیاز به محاسبات دستی، از مانده­‌ی حساب ماه قبلشان استفاده کنند.

به خاطر داشته باشید پس از ایجاد محدودیت­‌ها نیاز است برای محدودیت­‌های تعریف‌­شده گروه در نظر بگیرید و آن­‌ها را به گروه موردنظر خود اختصاص دهید. برای مثال پس از تعریف محدودیت بودجه­‌ی ۵۰۰ هزار تومانی و محدودیت زمانی آن، لازم است در قسمت گروه­‌ها، نام گروه موردنظر خود را وارد کنید؛ برای مثال گروه مارکتینگ و از صفحه­‌ی نمایش­‌داده­‌شده، محدودیت­‌های موردنظر را برای گروهتان انتخاب کنید. سپس از قسمت مدیریت کیف پول سازمانی، کاربرانی را که تمایل دارید زیرمجموعه­‌ی این گروه باشند، انتخاب کنید و با انتخاب گزینه­‌ی تغییر گروه برای آن­‌ها گروه جدید با محدودیت­‌های جدید در نظر بگیرید.

دیگر نکات محدودیت «بدون تمدید دوره­‌ای»

در نظر داشته باشید با انتخاب محدودیت «بدون تمدید دوره­‌ای» امکان کم کردن سقف بودجه وجود ندارد. برای مثال، اگر در مردادماه برای کاربران خود محدودیت بودجه­‌ی ۵۰۰ هزار تومانی تعریف کرده‌اید و برای ماه آینده تمایلی به اختصاص بودجه­‌ی جدید ندارید، نیازی نیست عدد بودجه­‌ی تعریف­‌شده را تغییر دهید. تمدید محدودیت زمانی به کاربران شما این امکان را می­‌دهد که از مانده­‌ی حساب­‌های خود استفاده کنند.

همچنین توجه داشته باشید که با انتخاب گزینه­‌ی «بدون تمدید دوره‌­ای» امکان انتخاب «محدودیت زمانی» به‌صورت روزانه، هفتگی و ماهانه وجود ندارد. در صورت تمایل به اضافه کردن زمان می­‌توانید پس از انتخاب گزینه‌ی محدودیت زمانی، تاریخ شروع و پایان محدودیت زمانی مورد نظرتان را تعریف کنید.