طرز تهیه پاستا کاربونارا، یک شام در کنار پیتزا

پاستا کاربوناراپاستا کاربونارا

پاستا کاربونارا، Carbonara یک پاستای کاملا ایتالیایی و به شدت لذیذ است. یک تحفه تمام عیار از رُم و یک بشقاب پاستای لذیذ و پرطرفدار که شاخصه آن استفاده از تخم مرغ در تهیه آن محسوب می‌شود. پاستا کاربونارا در نیمه قرن بیستم چشم به جهان گشود. این پاستای لذیذ ایتالیایی را از پنیر پِکورینو یا پارمزان تهیه می‌کنند. البته برخی ترجیح می‌دهند که بشقاب پاستای کاربونارای آنها ترکیبی از هر دو پنیر باشد. به طور معمول پاستای مورد استفاده برای تهیه این غذا پاستای پنه است به همراه خامه سیر یا سبزیجات.

یک بشقاب نقاشی با پاستا کاربونارا

مسافری از ایتالیا

بنر سفارش غذا از سرویس اسنپ غذا

پاستا کاربونارا، Carbonara همان طور که گفتیم یک ایتالیایی اصیل و خوشمزه است که می‌توان آن را در رستوران‌ها و کافه‌ها نیز به شکل‌های مختلف مشاهده کرد. توصیه می‌کنیم اگر در یک منو با عنوان این پاستا روبه‌رو شدید حتما آن را سفارش دهید، چون پشیمان نخواهید شد. پاستا کاربونارا بسیار پرطرفدار است و ما در این مطلب قرار است تا طرز درست کردن این پاستا را برای شما شرح دهیم. این پاستا به سرعت آماده می‌شود و از جمله طرفداران پر و پا قرص آن کودکان هستند.

مواد اولیه

مقدار مورد نیاز
پاستا

۴۰۰ گرم

قارچ

۲۰۰ گرم
خامه صبحانه

۱ پیمانه

پنیر پارمزان

۱۰۰ گرم
پیازچه

۴ عدد

کره

۵۰ گرم
ژامبون مرغ

۲۰۰ گرم

آبلیمو

۱ قاشق سوپ خوری
فلفل و نمک

به میزان لازم

تخم مرغ

۳ عدد

طرز تهیه پاستا کاربونارا

همانط ور که اشاره کردیم طرز تهیه پاستا کاربونارا راحت و سریع است. در ادامه با هم این پاستای لذیذ و خوشمزه را آماده خواهیم کرد.

مرحله اول: در گام اول از طرز تهیه پاستا کاربونارا یک قابلمه مناسب انتخاب کنید و درون آن آب بریزید. حالا آن را بر روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا آب درون قابلمه به جوش آید. سپس کمی نمک درون آب جوش بریزید. زمانی که آب در حال جوشیدن است باید پاستاها را درون آب جوش ریخته و ۱۰ دقیقه الی ۱۲ دقیقه اجازه دهید تا پاستاها به خوبی پخته و نرم شوند.

مرحله دوم: بعد از آن که پاستاهای شما پخته شده‌اند. آنها را آبکش کنید. نکته مهم در زمان پخت پاستا این است که اگر تمایل داشتید تا پاستاها به یکدیگر نچسبند می‌توانید از یک قاشق غذاخوری روغن و یا کمی زردچوبه استفاده کنید. اینک ار کمک می‌کند تا دانه‌های پاستا از همدیگر جدا باشند. کمی از آب پاستای آبکشی شده را نیز در ظرفی جداگانه برای انتهای کار نگه دارید.

مرحله سوم: در مرحله بعد از درست کردن پاستا کاربونارا یک ماهیتابه انتخاب کنید و آن را بر روی حرارت قرار دهید. بعد از گرم شدن ماهیتابه کره را درون آن بگذارید و اجازه دهید که کره آب شود.

مرحله چهارم: در زمان آب شدن کره، قارچ‌ها را شسته و آب آنها را بگیرید. سپس آنها را حلقه حلقه خرد کنید. بعد از خرد کردن قارچ‌ها آنها را به تابه حاوی کره آب شده اضافه کنید و اجازه دهید تا به خوبی پخته شوند.

مرحله پنجم: در حین پختن قارچ‌ها ممکن است آن‌ها کمی آب بیندازند. اجازه دهید تا آب آن‌ها کاملا جمع شود و سپس آب لیمو را به آنها اضافه کنید. حالا مجدداً قارچ‌ها را با آبلیمو به خوبی مخلوط کرده و تفت بدهید. وقتی قارچ شما به خوبی تفت خورد حرارت زیر آن را خاموش کرده و اجازه دهید تا خنک شود.

مرحله ششم: بعد از آن پیازچه‌ها را شسته و اجازه دهید تا آب آنها گرفته شود. بعد از خشک شدن پیازچه‌ها آنها را ریز و ساطوری خرد کنید.

مرحله هفتم: در مرحله بعد از طرز تهیه پاستا کاربونارا حالا در ظرفی جداگانه تخم مرغ‌ها را شکسته و با خامه، کمی نمک و پنیر پارمزان مخلوط کنید. بعد از آن پیازچه‌های ریز و ساطوری را به ترکیب تخم مرغ، خامه و پنیر پارمزان اضافه کرده و مجددا با یکدیگر خوب هم بزنید.

مرحله هشتم: سپس در ادامه مراحل درست کردن پاستا کاربونارا حالا باید ژامبون‌های مرغ خود را خرد کرده و با مخلوط پیازچه، پنیر پارمزان، خامه، تخم مرغ و نمک به خوبی مخلوط کنید.

مرحله نهم: بعد از مخلوط کردن تمامی مواد حالا این ترکیب را به همراه هم پاستاهای پخته شده که کنار گذاشته بودید و قارچ‌های تفت داده شده در کره و آبلیمو درون یک تابه بزرگ بریزید. حرارت شما باید ملایم باشد و به صورت مداوم این ترکیب را هم بزنید.

مرحله دهم: نکته اینجاست که پاستای شما باید به غلظت کافی برسد. در نهایت بعد از ۱۰ دقیقه الی ۱۵ دقیقه پاستای شما حاضر خواهد بود. آن را در ظرف مناسب سرو کردن ریخته و نوش جان کنید. البته می‌توانید با استفاده از پنیر پارمزان رنده شده و چند برگ ریحان و چند عدد گوجه گیلاسی، پاستای خوش عطر و لذیذ خود را تزیین کنید.

کاربونارا و طعمی از دریا

نکته‌ای که در انتها در مورد پاستا کاربونارا تصمیم داریم به شما گوشزد کنیم، این است که اگر از طرفداران پاستاها و غذاهای دریایی هستید برای تهیه پاستا کاربونارا با طعم ماهی و میگو می‌توانید به دستور کار بالا چند عدد میگو اضافه کنید. برای اضافه کردن میگوها فقط کافی است که در حدود ۲۰۰ گرم میگو را پاک کرده، شسته، آنها را خرد کرده، در کره تفت بدهید و در نهایت به ترکیبات پاستای خود اضافه کنید.

کاربونارا ویزای سفر به ایتالیا

یک شام با مافیا، با سفارش کاربونارا

در این مطلب تلاش کردیم تا طرز تهیه پاستا کاربونارا به راحت‌ترین روش ممکن برای شما توضیح دهیم. در هر حال تهیه کردن این پاستای لذیذ و پرطرفدار به کمی دقت و ظرافت احتیاج دارد. اما به شما قول می‌دهیم که در کوتاه‌ترین زمان ممکن می‌توانید خود و خانواده را به یک پاستای لذیذ مهمان کنید. اگر دوست داشتید این پاستای خوشمزه و خوش‌عطر را در خانه تهیه کنید سرویس اسنپ مارکت آماده است تا تمام مواد اولیه را به سرعت و در زمانی کوتاه به دست شما برساند.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *